Misstänker du att du är en av oss? Klicka här för att göra ett självtest.

 • Mötesinformation

  Onsdag, to 20:00

  • Online

  Välkommen till Distansgruppen

  Vi är till för dig som är sex- och kärleksberoende och som önskar sluta leva ut ditt beroende. För att tillfriskna från vårt beroende tar vi hjälp av de tolv stegen och av varandra.

  Vi har tre möten i veckan:
  · Måndag kl 19.00-20.00
  · Onsdag kl 19.00-20.00
  · Lördag kl 09.30-11.00 (praktiskt möte sista lördagen i varje månad mellan 10.30-11.30)

  Vi använder inte video på våra möten.

  Hur Distansgruppens möten fungerar

  På Distansgruppens möten ringer varje gruppmedlem själv in på de möten som personen vill delta på. Vårt mötesdeltagande är helt frivilligt och vi kan i förväg (på föregående möte) anmäla vårt intresse för att göra service, till exempel genom att vara mötesledare.
  Är det så att ingen har anmält intresse att göra service i förväg, är det de medlemmar som ringer in på varje enskilt möte som ansvarar för att göra service. Ingen service, inget möte. Våra möten är beroende av att vi hjälps åt att skapa mötena tillsammans och samtidigt är det helt frivilligt att göra service.
  Eftersom Distansgruppens medlemmar själva ringer in till mötena, kan medlemsantalet variera från möte till möte. Vi vet aldrig i förväg hur många som kommer att ringa in till ett möte. Det krävs att minst två medlemmar ringer in samtidigt för att det ska kunna bli ett möte. Oavsett om två mötesdeltagare eller fler ringer in så är det upp till alla deltagare att tillsammans skapa mötet, genom att göra frivillig service på olika sätt.
  Om det skulle inträffa att det är få eller inga andra deltagare som ringer in under en mötestid kan Distansgruppen ej skriva ut att ett möte är inställt eller dylikt på hemsidan – eftersom våra mötesrum alltid är öppna på våra mötestider.

  Välkommen att göra service

  Välkommen att göra service på vårt möte och i vår grupp. Om du är osäker så hjälper vi dig gärna. Det finns mer information på SLAA:s hemsida om vad olika serviceposter innebär (läs mer under Starta grupp).
  En av nycklarna i tillfrisknande är att göra service – att hjälpa till på olika sätt. Du kan göra service som mötesledare, välja ut och läsa en tematext, läsa enskilda texter eller ta tiden på mötet under delningar.
  Du behöver inte göra något perfekt och alla hjälps åt! Att göra service regelbundet hjälper dig i ditt tillfrisknande.

  Så ansluter du till mötet

  Distansgruppen har samtliga möten via Zoom. Du kan nå våra möten antingen via dator, smartphone eller vanlig telefon. Alla möten har samma möteskod (255430154) och passcode (202020).

  Via dator/mobil
  Alla möten har samma möteskod = 255430154
  Gå till följande länk och följ instruktionerna: https://zoom.us/j/255430154
  I tillägg till möteskoden hos Zoom behöver du även ange passcode 202020.

  Via telefon
  Om du vill ringa in anonymt, slå #31# före telefonnummer.
  Ring 076-6920434 eller 08-44682488 om du ringer inom Sverige (om du ringer ifrån ett annat land så se länk för att ringa ett lokalt nummer: https://zoom.us/zoomconference). Om du ringer in slår du av och på din mikrofon genom att trycka *6.

  På https://distansgruppenslaa.wordpress.com hittar du information om våra möten för att delta och göra service.

  Om du har några frågor, kontakta distansgruppenslaa@gmail.com

  Välkommen!

 • Online Meeting

  Join with Zoom

  möteskod = 255430154 Lösenord: 202020

  Join by Phone
 • Online - Sverige

  Sverige

  Sverige

 • Distansgruppen

  distansgruppenslaa.wordpress.com Group Email
 • Updaterades juli 8, 2022