Misstänker du att du är en av oss? Klicka här för att göra ett självtest.

Kommande konvent

Hej alla SLAA-grupper i Sverige! Varmt välkomna till höstens SLAA-konvent i samarbete mellan Hjorthagen och Kungsholmen!

Konventet äger rum lördagen den 17:e september i Hjorthagens lokaler och kommer att hålla på från cirka 10.00 till 21.30. Exakt information kommer närmare konventet.
 
Adress:
Skogvaktargatan 11, 1/2 trappa upp (ej handikappanpassat). Ta röda linjens T-bana mot slutstation Ropsten till hållplats Ropsten, uppgång Hjorthagen (längst bak i tåget). Sedan ett par minuters promenad längs med Artemisgatan, Thairestaurang och Pizzeria på vänster hand och Tempo på höger hand. På tvärgata Skogvaktargatan på höger hand finns ett stort vitt hus och där är vi.
 
Det kommer att finnas enklare förtäring på plats mot självkostnadspris. Vi har försökt ha allergier i åtanke och kommer ha veganska alternativ. Det finns även flera restauranger och matlivs i närheten.
 
Temat för konventet är Sunda relationer och vi kommer ha både talare och vanliga delningsmöten parallellt.
Man får även gärna hjälpa till med service på plats, schema för detta kommer finnas där.
Vi kommer även att ha en öppen scen efter konventet för de som vill stanna kvar. Det kommer starta cirka 19.00 och pågå till 21.30. Föranmäl er gärna via Hjorthagens mejl slaahjorthagen@gmail.com eller spontananmäl er på plats. 
 
Ni kan tex läsa en dikt, sjunga eller göra stand-up eller spoken word. Vi kommer ha ett enklare PA, synt, mikrofon och gitarr på plats.
Välkomna
Hej alla igen!
Här kommer schemat! 
schemat
Dörrarna öppnas 9.30 🙂
Observera att riksmötet är i samma lokal, dagen efter (18:e)
Varmt välkomna!