Verkligheten..

Detta ämne innehåller 2 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  Patrik 4 år, 9 månader sedan.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #1157 Svar

  D

  Hej

  hm första gången jag är här, första gången för allt.. känns konstigt att skriva här men jag gör ett försök.

  jag vet inte vad jag ska göra, min verklighet rasar.
  jag har levt tsm med en sambo i över tre år och 3 barn, vardagen har alltid flytit på bra som den ska och vi har varit kärleksfulla och han har litat på mig.
  och i måndags rasade allt, min stora fasad, min mörka hemlighet blottades……min sambo hittade min mobil som jag hade gömt o såg massa sms från en kille som jag hade sexpratat med och även avslöjades att vi hade träffats och haft sex flera gånger och det var bara en myra i myrstacken av som doldes. och givitvis ställde min sambo mig mot väggen och jag försökte berätta så gott jag kunde men det finns myckert mer fortfarande och nu är livet åt helvete…han har tappat all tillit, vill inte prata med mig, känner sig sviken , äcklad osv och kan inte klandra honom. Men jag vill inte ha någon annan egentligen , jag älskar honom så högt ,jag kan bara inte låta bli att svara på sms, kan inte låta bli att ligga med folk jag träffar fast efteråt får jag bara sån ångest och ångrar allt men nästa gång blir det likadant, och när jag träffar någon ny kille/vän så ser ajg nästan det som en utmaning att jag ska få dom i säng, jag hatar det och älskar det. och ny skäms jag så sjukt mycket och hatar mig själv.. jag lever ett helt vanligt svensson liv men innert inne så handlar allt om sex,tex tittar på porr i mobilen på toaletten för att jag inte kan vänta, kan stanna hemma från saker bara för att få vara hemma själv o onanera, flörtar med okända män, ligger med nästan alla mina manliga vänner…och när jag har haft sex så direkt efter så vill jag bara ha mer fast jag e helt slut och fått flera orgasmer..och har haft såna problem i flera år fast bar ainte erkänt det för mig själv men nu håller jag på förlora allt jag vill ha….jag vill inte hålla på som jag gör…

  #1158 Svar

  Tacksam Tillfrisknare

  Tack för din delning.
  Det finns ett självtest här på sajten har du gjort det?
  Det finns oxå möten på olika platser. Det kostar inget, och man kan bara lyssna om man vill.
  Jag insåg att jag var maktlös inför mina tvångsmässiga beteenden för lite mer än 2 år sen nu. Sedan dess har jag jobbat med mitt tillfrisknande. En befrielse.
  Det finns hopp!
  Kram

  #1393 Svar

  Patrik

  Hej,

  jag känner väl igen mig i din beskrivning ….. jag har en i stort sett snarlik familjesituation och har varit aktiv sexmissbrukare under flera år, utan min frus eller min familjs vetskap.

  Jag vet mycket väl hur känslan av att aldrig få nog känns, den är väldigt destruktiv och slutar inte förrän ditt liv är slaget i spillror.

  Själv har jag påbörjat den långsamma och fruktansvärt jobbiga resan med en 12-stegs behandling.

  Det känns dock ändå just nu som att jag och min fru kommer separera och hon skyller allt det onda som händer vår familj, på mig – vilket såklart hon gör med all rätt – men det gör det inte lättare för mig direkt att fokusera på mitt tillfrisknande…

  Just nu är vår stora utmaning att veta vad vi skall säga till både vår omgivning och våra barn vad som är skälet till vårt uppbrott …. inte helt lätt då detta missbruk inte är helt accepterat i sociala sammanhang…

  Jag ville mest säga till dig att du inte är ensam med dina problem …. det finns hopp, men du blir inte av med dem om du inte tar första steget ….hur jobbigt det än kan kännas så är ett fortsatt liv i missbruk ingen framtid.

  Sök gärna upp en mötesgrupp här på sidan och gå på ditt första möte – så märker du snart att det finns en väg ur detta….

  Mvh
  P

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
Svar till: Verkligheten..
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">


Meny
Möten