Varför lämnade han mig

Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  Niklas M 1 år, 6 månader sedan.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4022 Svar

  Råd

  — INLÄGG RADERAT PÅ UPPMANING AV DEN SOM SKREV DET —

  • Detta ämne redigerades 1 år, 6 månader sedan av  admin.
  #4032 Svar

  Niklas M

  Hej!
  Jag kan inte uttala mig för denna person och varför han beter sig så.
  Däremot kan jag säga generellt angående missbrukare (och jag var/är en av dom) att missbrukare är väldigt sjuka personer, som lider av olika tvångsmässiga mönster som påverkar både deras handlingar och deras mående, och detta påverkar självklart alla runt omkring. En missbrukare beter sig destruktivt på olika sätt, antingen mot sig själv eller/och mot andra. Det är bara så det är. Att svara på frågan “varför” är något som forskare och välmenande personer försökt göra i hundratals år. Men att det är en sjukdom med beroende har iaf slagits fast, åtminstone för alkoholism. Andra diagnoser är inte riktigt “där” än men det kommer.

  Tills dess att en missbrukare tillfrisknar så kommer många negativa konsekvenser fortsätta dels för missbrukaren själv, men även såklart för alla runt omkring, anhöriga etc. Så är det bara.
  Däremot finns det ju hopp att kunna tillfriskna, om personen hänger sig till det och vill förändras. Sen ser den “resan” olika ut för alla.

  Har du själv sökt hjälp för egen del?`Att befinna sig i en sån här situation är övermäktigt och inget man reder ut själv.
  Du kan mejla mig på niklas12steps@hotmail.com så kan jag ge dig lite kontakter till andra anhöriga som också har varit i liknande situation så kan du prata med dem.
  Mvh
  Niklas M

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Varför lämnade han mig
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">


Meny
Möten