Utagerande

Detta ämne innehåller 2 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  Didrik 2 år, 2 månader sedan.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2444 Svar

  Didrik

  Hej! Jag utagerade i form av porr under kvällen i kväll då min tjej var och jobbade. Det positiva är att det har blivit mer och mer sällan mellan gångerna. Jag har känt mig trött och stressad under då jag sovit lite dåligt plus att jag tror att jag kan må lite dåligt över en händelse från igår. Jag har inte tagit lika hårt på onanin, då jag från början kom till slaa pga otrohet. Men jag tror att om jag börjar släppa på spärren för porr kan det eskalera.
  Kände att jag behöver skriva av mig lite. Jag vet att jag mår bättre när jag arbetar i programmet men ibland så börjar jag helt enkelt prioritera andra saker.

  #2445 Svar

  Håkan SLAA Kalmar

  Hej!

  Bra att du skriver av dig, har räddat mig många gånger…..Bra jobbat…:) Har du någon sponsor?

  Med vänlig hälsning Håkan

  #3214 Svar

  Didrik

  Jag har läst flera inlägg på forumet och känner igen mig i så mycket som skrivs. Har sedan ett tag tillbaka inte arbetat i programmet som jag borde. Har flera indikationer på att jag gör osunda val. Har varit med i gemenskapen i över 2 år men det betyder inte att man är frisk för det. Detta är färskvara och jag behöver komma på nya sätt att få mer av programmet i min vardag. I annat fall kommer jag mista min familj.
  Blir glad över alls kloka människor som delar på detta forum. Tack!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
Svar till: Utagerande
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">


Meny
Möten