sponsor söker sponsirer…..

Detta ämne innehåller 33 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av  Kristall 3 år, 3 månader sedan.

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 34 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #1639 Svar

  Grupp Admin
  Medlem

  hej! Jag söker någon som vill bli sponsrad……… jag har redan sponsirer men kan tänka mig att utöka med ett par till, obs! vi förvarna i förväg att jag är ganska tuff och hård sponsor! inga halvmesyrer accepteras, detta är en mycket allvarlig sjukdom som skall tas med stort allvar! Jag vågar påstå att sexmissbruk är en dödlig sjukdom om man inte tar tag i det i tid. Jag pratar av egen erfarenhet. Jag ser ingen skillnad på alkohol/drog missbruk och sexmissbruk. Om man ändå vill skilja de olika beroenden åt så anser jag att sexmissbruket är ett mer komplicerat beroende som ligger i ” djupet” hos oss människor. Avslutningsvis uppmanar jag att endast ni som är seriösa och verkligen vill göra något av eran livssituation hör av er…….. har absolut inte tid/lust med högmodiga “snackare”.
  Programmet rekommenderar att man skall vara av samma kön, men……. det har tydligen lättat på den fronten! Det är upp till sponsorn samt sponsiren, arbetet kommer ändå att ske via telefon.

  #1640 Svar

  Gran

  Hej Grupp Admin.

  Jag behöver hjälp att tillfriskna från sex och kärleksberoende. Anser själv att jag tar detta på stort allvar. Har positiva erfarenheter av att tillfriskna från beroendesjukdomen då den yttrat sig i alkoholism. Är alkoholist med obruten nykterhet i 16 år, med regelbundet mötesgående och praktiskt stegarbete. Har egna erfarenheter av stegarbete, både som sponsi och som sponsor både i AA och NA. Nu står det helt klart att jag måste göra allt som står i min makt för att bryta min beroendesjukdoms yttring som handlar om att leva ut destruktiv sexualitet.
  Att låta mig vägledas i stegarbete innebär att jag måste våga lita fullständigt på min vägledare. Ett första steg för att våga det är ett fysiskt möte, efter att vi haft telefonkontakt. Om du är administratör för detta forum antar jag att du kan se min dolda mailadress för vidare kontakt, om inte vill jag ha förslag på hur vi förmedlar kontaktuppgifter.

  Tacksamt Gran

  #1641 Svar

  Erik

  Hej
  Jag är också en kille som har jobbat några år som sponsor i programmet med inriktning mot sex- och kärleksberoende. Om det inte skulle fungera mellan dig och Grupp Admin så kan jag kanske hjälpa dig.

  #1642 Svar

  Grupp Admin
  Medlem

  hej hej Gran! återkommer till dig snarast ok?

  #1643 Svar

  Gran

  Hej Grupp Admin och Erik.

  En praktisk detalj som kan ha betydelse vid ett fysiskt möte för att lägga upp riktlinjer för stegarbetet är ju var vi bor. Är själv bosatt i Värmland. Var håller ni hus?

  Gran

  #1644 Svar

  Richard

  Hej Gran,

  Mitt namn är Richard och jag är en frisk sex och kärleksberoende från Malmö. Jag har arbetat igenom stegen med en sponsor och tillfrisknat. Jag har varit medlem i SLAA Malmö många år.

  Det är bra du tar det här på största allvar eftersom det är en sjukdom vi inte kan bemästra på egen hand. Min erfarenhet är att så länge jag är villig att göra allt arbete i stegen så förblir jag fri från mitt missbruk. En stor del i mitt arbete som frisk missbrukare är att hjälpa andra missbrukare med arbetet i stegen så att dom kan finna frihet.

  Det fins en lösning här i dom 12-stegen.

  Välkommen/Richard SLAA Malmö

  #1645 Svar

  Richard
  #1646 Svar

  Maria

  Vet inte var jag ska börja.. Söker en kvinnlig sponsor. Är less på att jag konstant har en förälskelse på jobbet, men föremålen växlar. Är aldrig fysisk med dessa män, men kan flörta rätt avancerat. Träffar för många intressanta män på jobbet helt enkelt.

  Är lyckligt gift sedan många år ivi har två underbara barn. Allt funkar super så länge vi är tillsammans på semestrar och jag inte utsätts för en massa frestelser. Men jag vill ha det så hela tiden!

  Av förklarliga skäl vill jag inte ha en manlig sponsor.

  #1653 Svar

  Grupp Admin
  Medlem

  Hej! igen………..jag kanske skall tillägga att jag finns i Södra Norrland! Jag skrev nämligen att sponsringen kommer att ske mestadels via telefon/nätet men jag anser att undvika ett fysiskt möte blir svårt………… därför bör avståndet inte vara alldeles för långt.

  Guds frid.

  #1654 Svar

  Gran

  Hej Erik, Grupp Admin och Richard. Nu vet jag att jag har ca 500 km till Richard, förmodligen minst lika långt till Grupp Admin ( med sämre kollektiva kommunikationer ). Var håller du hus Erik ?
  Vänliga hälsningar Gran

  #1655 Svar

  Richard

  Hej Gran,

  Vi kan prata via Skype eller tele och göra
  Stegarbetet på det sättet. Hittar du någon som du
  Kan träffa så är det bra annars hör av dig.

  Vänligen/Richard SLAA Malmö

  #1657 Svar

  Julius

  Hej Julius sexmissbrukare. Jag har gått på slaa i GBG i ett års tid och känner att ja nu vill börja jobba aktivt i stegen. Så jag söker mig nu en sponsor

  #1680 Svar

  Sanna

  Hej!

  Jag söker en ny sponsor. Jag skulle vilja arbeta i SLAA:s steg. Har jobbat i bla AA:s steg också, men känner mig inte så tillfrisknad som jag skulle önska efter ca 12 år i 12-stegsprogrammet. Jag hade tänkt mig en kvinnlig sponsor, men det kanske inte spelar så stor roll om sponsorn har ett bra eget tillfrisknande. Jag läste att Grupp Admin bor i södra norrland. Det gör jag också. Jag har faktiskt tänkt att jag skulle behöva en sponsor som är tuff och hård, eftersom jag är så himla bra på att manipulera och få som “jag” vill. Mitt ego (missbrukarpersonligheten) spelar en väldigt stor roll i mitt liv just nu. Jag är seriös, men pga att sjukdomen har sånt grepp över mig klarar jag inte av att tillfriskna med nuvarande verktyg.

  Vänliga hälsningar Sanna

  #1681 Svar

  Maria

  Hej Sanna,

  Söker själv en (kvinnlig) sponsor. Har inte fått någon respons här. Jag vill verkligen ta tag i mitt känslomissbruk och vi kanske kan hjälpas åt. Bor kanske lite längre norrut än du, men iallafall fall i samma landsända

  Med vänlig hälsning, Maria

  #1682 Svar

  Sanna

  Hej Maria,

  Du kan väl mejla mig? ((email modererad))

  Vänliga hälsningar Sanna

  • Detta svar redigerades 4 år, 1 månad sedan av  admin. Anledning: Uppge inte personlig kontaktinfo här på forumet
  • Det här svaret redigerades 4 år, 1 månad sedan av  admin.
Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 34 totalt)
Svar till: sponsor söker sponsirer…..
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">


Meny
Möten