Sökes: sponsor i Luleå- eller Norrbottensområdet

Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  Micke 1 år, 6 månader sedan.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4122 Svar

  Joachim

  Hejsan. Jag är en kille på snart 26 som nyligen fått upp ögonen för denna grupp nu när jag verkligen vill försöka ta tag i mitt beroende. Jag har hittills gått på ett möte och det var en annorlunda upplevelse. Men jag tror och hoppas att det på längre sikt kommer att hjälpa mig. Jag har ju ingenting att förlora och allt jag gjort hittills för att försöka komma ur beroendet har ju trots allt misslyckas.
  Jag tror dock att jag skulle behöva en sponsor. Någon som jag kan få bolla mina tankar med, någon som kan vara ett stöd för mig på ett sätt min partner inte förmår. Jag har svårt för att verkligen sätta fingret på vad exakt det är jag vill ha hjälp med mer än någon som kanske kan förstå mina tankar, osv. Och som kan försöka vägleda mig.

  Med vänliga hälsningar

  J

  #4125 Svar

  Micke

  Hej Joachim,

  Jag bor i södra Sverige men kan hjälpa dig med lösningen på distans. Lösningen var för mig att börja leva enligt de 12 stegen som de beskrivs i AAs Stora bok. Idag slipper jag det tvångsmässiga och att leva med oro och rädsla. Maila mig på dussinsteg@gmail.com om du vill prata mer.

  Micke

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Sökes: sponsor i Luleå- eller Norrbottensområdet
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">


Meny
Möten