Söker "brevvänner" och Gunilla!

Detta ämne innehåller 4 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av  Martin 2 månader, 1 vecka sedan.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #9662 Svar

  Martin

  Hej alla!

  Först och främst vill jag bara säga att jag tycker att det vore superkul om vi kunde hjälpas åt att göra detta forum lite mer “levande”! Självklart kan diskussioner här inte ersätta stegarbete och att delta på möten, men som komplement tycker jag att forumet är ett bra ställe att mötas på. Samma sak gäller de chatmöten som hålls ett par gånger i veckan, där vore det också positivt med något bättre uppslutning. Hoppas att vi ses här eller där! ?

  Vidare undrar jag om det är någon här som känner eller känner till Gunilla som pratar om tillbakadragande i den senast utlagda poddsändningen? Jag kände igen mig väldigt mycket i det hon beskrev och skulle tycka att det vore intressant att komma i kontakt med henne. Jag finns på kommavidarenu@gmail.com. Tack på förhand för er hjälp, och tack för att ni finns! ?

  #9667 Svar

  Grupp Admin
  Medlem

  Har du möjlighet så delta på Hjorthagens grupp på lördagar i Sthlm, det är deras talare som läggs ut via POD-sändningarna.
  Det är en av sveriges största SLAA grupper, så där kan du alldeles säker komma i kontakt med personer som har en liknande situation som du upplevt.

  Må sinnesro följa dig under 2019

  /Klas

  #9672 Svar

  Martin

  Tack, jag har inte varit där än men ska försöka ta mig dit snart!

  #9691 Svar

  Grupp Admin
  Medlem

  Kommer själv delta under mötet imorgon (SLAA Hjorthagensgruppen) , så kan möta upp dig innan om du vill.
  Annars har vi flera möten i Sthlmsregionen som jag rekommenderar, läst i möteskalendern så hittar du nåt som passar dig.

  Må sinnesro komma

  Klas

  #9692 Svar

  Martin

  Tack för det! Jag försöker gå på så många möten jag kan, och jag ska definitivt ta mig till Hjorthagen någon gång som sagt. Tack för stödet!

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
Svar till: Söker "brevvänner" och Gunilla!
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">


Meny
Möten