Snälla jag behöver er hjälp!

Detta ämne innehåller 5 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  Gustav 1 år, 6 månader sedan.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #1924 Svar

  Anonym

  Hej!

  Jag är en kille som är 27 år och vill vara anonym. Ingen vet att jag är bög vilket innebär att jag inte kan prata med sådana grejer med mina kompisar.
  Jag har ett jättestort dilemma som påverkat mig och mitt psyke i snart ett år.

  Förra året i maj träffade jag en kille som är 10 år äldre än mig via en app som jag bestämde träff med.Vi klickade snabbt och fick en bra kontakt från första början. Vill påpeka att vi inte bor i samma stad och det tar ca 3 timmar med tåg att komma till varandra. Dock flyttar jag upp till till samma stad där han nu bor om mindre än 2 månader.

  Ända sedan vi träffades har vi haft daglig kontakt via Whatsapp och telefon.
  Efter ett tag märkte jag av ett skumt beteende från honom. Han började stänga av sin mobila internet i telefonen (Så han inte kunde ta emot några Whatsappmeddelanden). Därmed kunde det gå flera timmar innan mitt meddelande kom fram.

  Jag tyckte det var jättekonsitgt och började snoka lite i hans telefon vid de tillfällena vi sågs.
  Där insåg jag att han snackar med jättemånga killar och skriver till dom, allt från heta sexsnack till vanliga gulliga sms. Samtidigt var han väldigt gullig mot mig.

  Detta skapade ett besatt beteende hos mig. Jag började tänka varje gång han inte hörde av sig vem han nu ligger med. Kunde skicka ett sms, som han besvarade ett par timmar sedan med “Puss godnatt” och sedan stängde han av det mobila internetet igen. Trots att månader av detta beteende gick blev jag mer och mer kär i honom. Jag kände mig trygg vid honom, Men jag fick aldrig något djupt samtal med honom, han var rädd för konflikter. När vi väl sågs, ca en gång i månaden var han världens gulligaste.

  Vissa dagar var han världens gulligaste, skickade massa pussar medan andra dagar saknades den energin. Jag ville testa honom och stängde av min internet för att se om han hör av sig och undrar vart jag är. Vilket han gjorde – även han började ringa och se om allt är okej.

  Detta har påverkat mig väldigt negativt i många stunder. Jag har hela tiden haft telefonen vid mig i väntan på sms från honom. Vill påpeka att vi har, särskilt senaste tiden hörts varje dag flera gånger om dagen, från morgon till kväll.

  Känns som jag blivit någon detektiv. Jag har spionerat på hans telefon, Facebook, qx mm och upptäckt hur många killar han snackar med hela tiden. Det mesta handlar om sex. En helg åkte han till London för att hälsa på ett killpar som var hans nära kompisar, då kopplade han inte upp sig på wifi en enda gång under hela helgen – “han ville koppla bort sig från internet” vilket man kan förstå! Dock läste jag sedan på Facebook att det var mer än kompisar och där de skrev hur skönt gruppsex de hade. Helgen efter bestämde jag mig att stänga av min internet och spärra hans nummer. Då försökte han få tag på mig hela helgen och undrade vart jag va. Då sa jag att jag åkte på en överraskningsresa med en kompis.

  Nu hördes vi lite allt för mycket förra veckan och jag kanske ringde honom lite för mycket. Men det var inget illa menat. Detta slutade i att han sa att vi inte behöver höras varje dag. Tycker det är konstigt också eftersom jag senast under denna veckan valt att inte svara på hans meddelanden på ett par timmar och han har då undrat om allt är okej med mig. I söndags hade han en deppig dag vilket jag inte visste, jag ringde honom flera gånger utan svar, men jag såg att han var inloggad på bland annat QX och whatsapp. Då trodde jag att han var sur. Efter detta har det inte blivit riktigt bra och han tyckte att jag var jobbig som hörde av mig så mycket. Men helgen innan hade jag inget batteri en hel dag och hade ingen möjlighet att ladda min mobil – då försökte han få tag på mig flera gånger. När jag säger till honom att han har gjort samma sak mot mig – då säger han att det är bara för att jag skapat denna ständiga kontakten mellan oss. Det har blivit en vana för honom att höra av sig.

  Men det värsta som har hänt var ändå senaste gången vi träffades. Jag var och hälsade på honom och sov hos honom som vanligt. Jag åkte för att träffa en kompis och sedan visade sig att han hade sex med en annan kille medan jag var borta. Detta märkte jag samma kväll via hans telefon medan han var i duschen. När jag kom hem var han väldigt gullig mot mig, kramade mig och pussade mig. På kvällen när vi la oss kramade han mig medan jag låg med ryggen vänd mot honom. Jag började gråta och somnade jätteledsen.

  Detta är en beskrivning av en lång historia väldigt kort. Det har varit en komplicerad process som påverkat mig väldigt negativt. Många kvällar där jag inte sovit bra för att jag undrat vem han nu ligger med eller har vid sin sida.

  Men jag undrar varför är jag fortfarande så kär i honom efter allt han gjort. Han har säkerligen legat med 30 killar sedan vi lärde känna varandra.
  Samtidigt undrar jag om det är ett normalt beteende för en 37 åring att ständigt vara på jakt efter nya sex med nya partners? Kan han lida av sexmissbruk? Jag vet att han varit sårad av sin kille för många år sedan som var otrogen mot honom. Är det lätt han också blir sådan? Vill gärna ta den diskussionen med honom men vågar inte – han gillar inte drama och försöker bara prata bort minsta lilla djupare diskussion vi hamnar i.

  Snälla hjälp mig, hur ska jag ta ut mig ur detta. Samtidigt vill jag få honom att ta en tankeställning att hans beteende är inte normalt!

  Jag har fått nytt jobb och en lägenhet i Stockholm, vilket inte är lätt. Trots det kan jag inte glädjas åt detta.

  Hur ska jag gå vidare för att glömma honom? Vill samtidigt på ett eller annat sätt hämnas och få honom att inse att det inte är okej..

  Mvh

  Anonym

  #1925 Svar

  Pelle

  Hej “Snälla jag behöver er hjälp!”

  Jag läser ditt meddelande nu och svarar inom kort!

  Pelle

  #1926 Svar

  Pelle

  Hej igen!

  Jag heter Pelle och är tillfrisknande sex- och kärleksberoende. Jag har varit i programmet i tre år snart och jag är dessutom också homosexuell så jag hoppas att jag ska kunna hjälpa dig på något sätt.

  Både din “partners” beteende men också ditt eget är vanliga historier om hur folk i vårt program har “utagerat” i sex- och kärleksberoende. Jag själv känner igen mig i både ditt sätt att agera som “detektiv” och att stanna kvar i en destruktiv relation men också i din “partners” sätt att leva med hemligheter och lögner. Så levde jag innan jag kom till vårt program.

  Att du vänder dig till detta forum visar att du vill ha hjälp och det är ett stort och viktigt steg! Den situation som du har hamnat i och det du beskriver låter som något du mår väldigt dåligt av men som du känner dig maktlös inför att ta dig ur. Du har tagit ett stort steg idag då du bett om hjälp.

  På din berättelse låter det som att du mår dåligt av att du stannar kvar i en relation där du känner att det inte finns någon intim kommunikation och där du blir sviken gång på gång, där din partner är otrogen mot dig och inte släpper in dig. Jag tror att det kan vara bra för dig att hitta hjälp för dig själv istället för att försöka hjälpa din “partner” att se att hans beteende eventuellt är sexmissbruk. Du kan få hjälp att reda ut detta i vårt program.

  Tillfrisknandet från sex- och kärleksberoende i vårt program grundar sig på att man bland annat:
  – Går på möte (möten finns i många svenska städer. I Stockholm finns det minst ett möte varje dag i veckan) På möten finner vi gemenskap och stöd från andra som har samma problem och vi bryter isoleringen och märker att vi inte är ensamma.
  – Ringer varandra i programmet varje dag som ett kontinuerligt sätt att bryta isolering och förnekelse och leva i sanning.
  – Hittar en sponsor i programmet som kan vägleda en genom arbetet med “de 12 stegen” för tillfrisknande. (De tolv stegen kommer ursprungligen från Anonyma Alkoholister).

  Om du vill ha någon att bolla detta med eller om du vill få tips om möten eller om du vill bli ledsagad till något möte i Stockholm får du gärna höra av dig till mig på pelletolvsteg@gmail.com

  Hoppas du ska finna något som hjälper dig hos oss i SLAA!

  Lycka till!
  Pelle

  #1969 Svar

  Niklas

  Jag känner mycket igen mig i din historia. Jag kom till SLAA för tio år sedan för att jag var besatt av en kille som förmodligen var sexmissbrukare. Jag har blivit befriad från min besatthet genom att arbeta med de tolv stegen. Om du eller någon annan som läser det här söker efter en sponsor kan ni nå mig på serenitysurfing@gmail.com.

  #3386 Svar

  Kim

  Jag känner igen mig och jag rekommenderar dig att ta hand om ditt medberoende och gå på möte tex Aca (vuxna barn)och jobba med dina egna problem via din vuxnabarn problematik!
  Lycka till

  #4373 Svar

  Gustav

  Din pojkvän låter som mig. Hemskt att du ska behöva vara med om det där beteendet och bli indragen i det.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
Svar till: Snälla jag behöver er hjälp!
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">


Meny
Möten