Sexmissbruk??

Detta ämne innehåller 4 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  Mikael 2 månader, 2 veckor sedan.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #8872 Svar

  Sofia

  Har en ganska lång bakgrund som blir för lång för att skriva.

  Men just nu har jag en enorm ångest… och vill dämpa
  Den med sex. Varje dag och helst inte med samma kille
  Utan något nytt spännande. Jag har inga känslor alls,
  Iskall är jag… jag utnyttjar männen jag är med för sex..
  Har jag hamnat i något lite mer seriöst än bara ett one night
  Stand har jag varit snabb med att förstöra detta. Jag får panik
  Av tanken att bara vara med en person.

  Tänker på sex hela tiden, när var och hur … har sex med
  Män som jag inte borde och även män som absolut inte
  Är min typ alls. Mys och kramas
  Vill jag inte ha överhuvdtaget. Jag vill bli utnyttjad rent ut sagt…
  Jag vet inte varför jag tänker och känner som jag gör …
  är så svårt och förklara… min sexuella lust är sky hög…
  Och kommer bli en fara för mig själv.

  Jag har åkt på både inflammationer, legat inne på sjukhus, köns sjukdomar, pga mitt sex.. Tagit hem män som jag inte känner…
  varför gör jag såhär… de blir värre och värre .. söker
  Efter något mer extremt hela tiden. Behöver jag hjälp eller vad ska jag göra?

  #8874 Svar

  Mikael

  Du gör bra saker nu. Sätter ord på dina tankar och ber om en spegling. Om du bor nära ett möte tycker jag du ska prova ett. Om du inte gör det så finns det onlinemöten av olika slag.

  #8880 Svar

  Daniel

  Hej,

  Som du säkert redan har förstått är dina beteenden destruktiva och du har redan farit illa. Gå på möten där du bor, berätta om dina upplevelser, läs texter om sexberoende, lyssna på andras delningar som har liknande problematik – ju mer du ökar din medvetenhet och söker hjälp desto större chanser har du att vända dina beteendemönster och hela smärtan du har inom dig. Du är inte ensam.

  #8907 Svar

  R

  Hej Sofia!

  Man ställer lätt sin egen diagnos som beroende:

  1) Kan du kontrollera hur mkt sex du har/hur många du e med t.ex? Utifrån din berättelse låter d inte som d.

  2) Har du nånsin sagt till dig själv att du verkligen inte vill göra om det där beteendet och ändå märkt att du gjort d igen ändå sen?

  För har man ingen kontroll över hur mkt (brukar oxå märkas i att d blir mer extremt lr riskfyllt) och har man ingen kraft för att hålla sig borta från det för gott – ja då är man beroende och den sjukdomen fixar man inte på egen hand.

  Jag rekommenderar dig att gå på ett SLAA -möte, prata om hur du har det och lyssna på vad de andra säger. Du e lååångt ifrån ensam och d finns en lösning och en väg bort från allt elände. Fråga nån av kvinnorna på mötet om de kan hjälpa dig genom 12-stegsprogrammet som vi använder och finns där ingen o fråga så maila till sponsorlista@slaa.se . De kan hjälpa dig o hitta nån!

  Jag var vad jag trodde ett hopplöst fall men det här fungerade faktiskt och idag behöver jag inte skada mig själv lr andra o jag behöver inte använda sex för o hantera livet som en vanlig människa.

  Varmt lycka till!//R

  #9688 Svar

  Mikael

  Hej alla.

  Upplever samma som Sofia men att de jobbiga är att jag har ett förhållande och hon vet inget, vilket gör att mår väldigt dåligt stundtals med alla lögner m.m.
  Skulle vilja få ett tillfrisknad men känner att de är lång väg dit, om det är ens möjligt, för idag känns det som omöjligt leva utan sex.

  Har nu varit med på några telefonmöte och det känns helt fantatiskt att lyssna på män/kvinnor har samma tankar begär som en annan, vilket jag inte riktigt trott tidigare, höra bådas sidor av barndom och dagens problem vilket känner att det hjälper och förstå andras men oxå mitt begär bättre.

  Har varit på väg till fysikt möte ett par ggr men det har stannat vid att jag sitter vid bilen och nervös och slutar med att jag inte går på mötet.

  Till sponsorlistan, den har jag mailat och avvaktar svar, men undrar varför de behöver vara en av samma kön? Finns det sponsor / sexmissbrukare som man / kvinna?

  Om det är någon som har tiden och vilja att maila varandra så är ni varmt välkommen till att maila : mikael7800@outlook.com

  //Micke

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
Svar till: Sexmissbruk??
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">


Meny
Möten