Sexberoende?

Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  Martin 2 månader, 2 veckor sedan.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #9682 Svar

  L

  Hej!

  Skriver här för att jag inte riktigt kan prata med någon annan. Och vill nog bara sätta ord på det jag känner och varit med om.
  Tjej, 23 år. Har alltid varit otroligt nyfiken och intresserad av allt som har med sex att göra. Började redan i 15-årsåldern att prata med killar på nätet. Första killen jag träffade därifrån hade jag sex med första gången (förlorade oskulden med honom, däremot inledde vi strax inpå en 1-års-relation). Träffade senare en främmande man, väldigt snäll. Steg in i hans bil där vi åkte någonstans och hade sex, och senare gång hade vi det i en skog. Jag var med på det hela och gick verkligen igång på spänningen. Detta kickade igång sökandet efter nya upplevelser kring sex direkt. Träffade även 4 andra killar på nätet mellan ålder 16-20 som jag alla hade sex med. Idag har jag haft sex med 24 stycken. 10 stycken senaste året. Har haft sex med 3 st senaste veckan. Det har aldrig varit några fel på killarna, alla har alltid varit snälla och två av dem har jag haft fina seriösa relationer med. Saken är den att så fort jag är ensam en kväll börjar jag leta efter en ny. Eller höra av mig till en annan. Kan inte sluta tänka på sex eller gamla minnen med sexpartners. De finns i mina tankar hela tiden. Får sån otrolig bekräftelse efter sex. Så fort jag träffar en ny kille vill jag ha sex med honom efter 1-2 gånger för att veta om vi ska fortsätta eller inte. Fullkomligt älskar sex och mår otroligt bra av det i stunden.

  Klarar inte av ensamheten utan vill hela tiden ha nya upplevelser.
  Vet inte riktigt vad vill säga med detta, utan skönt att bara skriva av sig. Kanske inte är något destruktivt i sig, ser det inte som något sätt att skada mig själv. Bara att jag någonstans måste inse att mitt värde inte är beroende av sex och andras bekräftelse?

  Mvh

  #9686 Svar

  Martin

  Hej!

  Bara det faktum att du hittat hit tycker jag tyder på att du kanske själv redan funderar på om ditt beteende är sunt eller ej och om det är hållbart att leva så i längden. Ett tips är att göra självtestet som finns här på sidan och se hur bra det stämmer in på dig. Ett annat är att gå på ett möte för att lära dig mer om SLAA:s verksamhet. Lycka till!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Sexberoende?
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">


Meny
Möten