porrmissbruk som blivit till sexmissbruk.

Detta ämne innehåller 4 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  Micke 1 år, 10 månader sedan.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3494 Svar

  Fredrik

  började kollla på porr när jag var 12, då var det vanlig porr, [detaljer borttagna] m.m liksom det har successivt ökat, nu är jag inne på [detaljer borttagna] porr, vet inte om jag är grovt porrskadad, men efter åt känner jag enbart tomhetskänslor. men är även med tjejer, har säkert legat med över 200 kvinnor inget jag glorifierar känner mig mest tom efteråt. det har till och med gått så långt att jag har haft sex med Transsexuella, jag känner mig ej bisexuell, det är det om jag ej får sex med en tjej, då känner jag mig tvungen till att ha sex med någon. liksom jag mår dåligt om jag inte ha sex. men känslorna efter ha sex med en shemale, då känner jag inte enbart tomhetskänslor jag känner liksom att jag vill ta mitt liv. Jag vet ej vad jag ska vända mig, jag orkar inte leva såhär längre, bara mina närmaste vänner vet om detta. men ibland kollar jag inte på porr eller något eller ens har sex, liksom håller mig ifrån.

  och när jag väl börjar falla för en tjej, och vi börjat dejtat, då börjar jag dra mig undan. jag vet inte varför men, även fast jag gillar en tjej har jag problem med att få kontakt. Idag är jag 25år har enbart haft 1 kortare förhållande.
  så snälla jag behöver verkligen hjälp vill inte leva så här längre, jag önskar verkligen att jag ska hitta någon tjej, men jag känner mig ej ärlig mot henne när jag levt så här.

  ber om ursäkt om det är massa stavfel.

  • Detta ämne redigerades 1 år, 10 månader sedan av  admin. Anledning: Detaljer borttagna i enlighet m forumregler
  • Detta ämne redigerades 1 år, 10 månader sedan av  admin.
  #3496 Svar

  Andreas N

  Hej Fredrik!

  Du är inte ensam om detta. Det var ofta som jag satte mig framför datorn och tänkte att jag bara skulle kolla på “normal” porr, men det eskalerade alltid till sådant som du pratar om och jag fattade inte varför det alltid blev så. Det var dessutom ofta som jag tänkte att jag skulle sitta i max en timma, sedan när en tilma hade gått så tänkte jag “bara ett klipp till” eller “bara 15 minuter till” tills dess att det gått flera flera timmar. När jag sedan i perioder bestämde mig för att hålla mig borta från porr så kunde det gå några dagar och sedan så slog mig tanken att jag skulle kolla ändå, jag ändrade mig liksom alltid trots att jag hade bestämt mig att inte göra det på ett tag. Detta tärde på mig så mycket psykiskt att jag till slut bestämde mig för att sluta helt och hållet, för alltid; men då upptäckte jag att det var omöjligt för mig att göra det, oavsett hur mycket viljestyrka jag uppbådade.
  Jag provade alla tänkbara metoder för att sluta med hjälp av både min egna viljestyrka och hjälp av andra människor, t.ex ringa när suget att titta på porr dök upp. Men det slutade alltid med att jag gjorde det ändå. Jag mådde otroligt dåligt av detta och gick i självmordstankar varje dag. Jag blev beredd att göra vad som helst för att tillfriskna.
  Idag så är jag en frisk sexberoende, vilket betyder att jag slipper att hamna framför datorn var och varannan timma och titta på porr eller hålla på med andra för mig destruktiva sexuella handlingar. Jag är otroligt tacksam för detta.
  För mig var lösning de 12 stegen vilka jag gjorde tillsammans med en sponsor som själv var sexberoende och hade tillfrisknat från sitt sexmissbruk. En av de absolut viktigaste delarna av 12stegsprogrammet är att vara till hjälp för andra människor med samma problem, därför är även jag sponsor åt andra idag.
  Om du känner att du skulle vilja ha hjälp med det här problemet eller om du har frågor eller funderingar så får du gärna mejla mig på andreas.12steps@outlook.com

  Ha det gott så länge!

  Mvh

  Andreas

  #3501 Svar

  Andreas A

  Hej Fredrik!

  Som föregående skrev, du är inte ensam.

  Jag känner igen mig i din berättelse. Började också titta på porr när jag var runt 12 år gammal. Använde porr dagligen för att det kändes bra för mig. Jag kunde känna skam över hur mycket och hur lång jag tid jag spenderade i mitt pojkrum med att titta på porr och ha självsex. Med tiden så rättfärdigade jag mitt beteende och det var först i en relation med en kvinna som jag upptäckte att jag inte kunde sluta med porr och självsex trots att jag lovade henne. Jag tittade på porr som jag skämdes över men kunde ändå inte sluta.
  Jag separerade från henne för att ta itu med mitt missbruk, jag gick behandlingar och tog hjälp från psykiatrin men fortsatte att använda porr och självsex. Självmordstankarna kom och jag blev deprimerad. Lösningen blev mer porr och självsex som ledde mig djupare in i depressionen trots att jag medicinerade min depression och tog hjälp från andra människor.

  Jag valde mellan självmord och börja jobba i stegen med sponsor och idag är jag väldigt tacksam för att jag valde det senare levande alternativet. Jag blev villig genom smärta och förstod att min sponsor hade en lösning som fungerade för honom och kom till tro på att det också kunde fungera för mig.

  Idag är jag fri från destruktiva utageranden med porr och självsex genom arbetet med de 12 stegen och vill gärna ge detta vidare till dig om du vill ha det.

  Skicka ett mail till: andreas.a.tillfrisknad@gmail.com om du vill börja jobba med stegen eller om du har frågor.

  Mvh/ Andreas A

  #3508 Svar

  Krille

  Tjo ja gud vad skönt att man inte bara är ensam.Har själv hållt på med porr sen jag var 12 år. Då jag kände att jag kunde få lycka och tillfredställelse genom porr. Det vart ett sätt att hantera min sociala fobi för främst tjejer. Idag känner jag att jag mår väldigt dåligt över detta. Jag måste göra nått åt det. Jag har lyckats hållamig ifrån det ibland. Jag är så less. Jag att jag fastnade i skiten, Jag är besviken på mig själv. Jag har typ aldrig haft sex. Jag har haft flickvänner men vi har aldrig mer än pussats. Jag har aldrig vågat röra en tjej riktigt. Gud va hemskt. Mitt sociala liv mest bland tjejer har förhindrats så mycket genom porren.Till sist jag vill bara sluta med detta och börja träffa tjejer och ha sex med dom rimligt mycket.

  IAF jag tänker att det skulle vara riktigt bra om man kunde träffa nån likasinnad, så man kan stötta och peppa varandra i detta. Jag har varit så ensam om detta i alla dessa år inte så många som vet om det

  Tack så mycket för att jag hittat slaa. Tack för att ni finns alla underbara. Vi kan Vi ska bli fri från detta och ha normala liv med bra relationer och bra sexliv. 🙂 🙂 Kärlek å värme till alla 🙂

  #3517 Svar

  Micke

  Hej Krille + Fredrik

  Jag känner igen mig något oerhört i era berättelser. Jag har haft porr som min tröst, drog, medicinering sen tonåren. Vad jag tittade på och hur länge/ofta spårade ur, men jag kände alltid att “alla andra gör det ju”, fast att jag inte alls mådde bra så var det den enda utväg jag visste; mer och mer porr. Jag skämdes och mådde så oerhört dåligt. Jag sökte behandling men fortsatte att porrsurfa ändå.
  Jag har jobbat igenom de 12 stegen tillsammans med en sponsor och är nu fri från porr! Jag är så oerhört tacksam för detta och vill nu ge vidare detta till alla som lider och som vill tillfriskna. Jag finns på dussinsteg@gmail.com

  //Micke

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
Svar till: porrmissbruk som blivit till sexmissbruk.
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">


Meny
Möten