Oro

Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  Niklas M 8 månader, 1 vecka sedan.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #6293 Svar

  Lotta

  Har ständigt en oro jag verkligen vill bli av med.Vet att den oron fått mig att agera och göra dumma saker mot mig själv och andra.Men inte menat.Går nu 12 stegsprogrammet.Har känt mig på topp och framåt.Inte gjort något återfall.Hållt mig lugn.Men den senaste veckan kom en svacka en dipp som ett brev på posten.Blir så less.Var ju på väg.Jo jag är på väg.Men blev less på mig själv.Höll på att gå ut på dejting sida igen.Men fick tvinga mig att inte göra det.Detta kom när oron började härja igen..😭Gick och tränade 2 timmar för att lugna.Hjälpte.Men sen kom oron tillbaka.Vad gör ni för att fajtas emot? När det kommer smygande.

  #6294 Svar

  Niklas M

  Hej!
  Du skriver du går 12-stegsprogrammet.
  Betyder det att du jobbar i stegen? Har du en sponsor?
  Om inte skaffa sponsor o börja jobba i stegen.
  Det är det enda som har fungerat för mig. Annars är min erfarenhet attdet blir korta fajter med missbruket som jag alltid till slut förlorar. Oftast är fajten över på en dag… men med 12-stegs programmet behöver jag inte fajtas längre.

  Du kan mejla mig på niklas12steps@hotmail.com om du vill prata om stegen
  Mvh
  Niklas M

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Oro
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">


Meny
Möten