Ny men medveten

Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  H 1 år sedan.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4574 Svar

  BrittMariann

  Hejsan, ny här i forumet men inte i beteendet. Behöver lätta på trycket då jag blir så ledsen och besviken på mig själv. Känns som jag är född så här, eller när börjar det?
  Fullt medveten om hur fel det är och hur illa jag gör mina partners gör jag det ändå, känslokallt och helt ogenerat. Tillfredställer andra. Hur funkar jag?! Knappt att jag skäms när det sen uppdagas. Jag är full av kärlek och omtanke (inte egna ord) och har alltid satt mig själv på andra eller tredje plats, mina behov eller önskningar har inte varit lika mycket värda som övrigas, familj, partner, barn, vänner osv. Mycket har hänt hänt i mitt vuxna liv och efter ett par riktigt tuffa omgångar beslöt jag mig för att jag är viktigast. Vilket ibland har uppfattas som egoistiskt. “Simpla” saker som att jag tex väljer att stanna hemma istället för att åka och bada, inte tar kontakt mejl eller telefon-ledes då jag inte vill. ?!
  Min syn på sex är mest ansträngd, får inte ut så mycket av det själv. Har inte kommit till det där att det är det vackraste som kan ske mellan två människor. Tyvärr.
  Har en helt ok uppväxt med ordnade förhållanden ekonomiskt, familjärt och hälsofriskt. Tack vare en partner upptäckte jag AAs 12-stegsprograms anhörigdel och är honom evigt tacksam för det. Vilken gåva till oss! Detta fick mig även medveten om mitt egna förvridna förhållningssätt till sex och relationer. Kan komma på mig själv med att se män i min närhet som tänkbara “byten” men oftast slår jag bort det. Har tidigare roats åt männens tro att dom fått mig på fall när det enligt mig har varit tvärtom. Strunt samma vilket, min tro är min sanning.
  Hela mitt beteende i det här känns så smutsigt och något jag inte vill ha del av. Ändå hamnar jag där, mer och mer sällan men ändå. Ett halvt liv i falskhet. Det gör mig olycklig och jag är så less på det. Nu hoppas jag att jag är redo att ta tag i det här ordentligt! Hitta ett möte, dela och lyssna – så bra som jag mådde sist med det, det kändes så levande och värt varenda tår. Vill dit igen.

  #5352 Svar

  H

  Tack för delningen! Hoppas att du har hittat ett möte och att du får kraft från gemenskapen i SLAA.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Ny men medveten
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">


Meny
Möten