Mötesledare till onlinegruppen sökes

Detta ämne innehåller 2 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  Monica 2 dagar, 8 timmar sedan.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #10410 Svar

  Kenny

  Hej!

  Jag heter Kenny och är sex och kärlekseroende!

  Jag har varit med i onlinegruppen sedan 2009 ungefär. Den startades upp på mIRC av en kille som hette Martin. Jag började ganska tidigt ge service och började leda onlinemötena Som mest var vi 4 stycken som tog han om mötena. sedan försvann Martin och alla andra som var mötesledare. Så efter martins försvinnande har det varit jag som fört gruppen framåt så sex och kärleksberoende som inte har ngt möte i närheten kan få det via chat i onlinegruppen. Jag har nu drivit gruppen själv sedan 2011. Vi har varit flera mötesledare vid nåt tillfälle, men i det stora hela så har jag skött gruppen själv. Hur som helst, gruppen flyttade ifrån mIRC till skype för två-tre år sedan.

  För mig har det börjat bli ett väldigt tungt lass att dra själv, och jag känner att all min ork börjar tryta. Därför har jag även haft känslan att lägga onlinegruppen på is ett tag. men fick idén att söka någon som vill hjälpa mig leda mötena. Jag söker därför någon som känner att den vill göra lite service i onlinegruppen. Det hade varit så skönt och få lite hjälp. Så, om du känner dig hjälpsam kan du väl mejla gruppen eller bara lägga till på skype så kan vi prata mer där.. Tack!

  #10429 Svar

  Anna

  Tack för service Kenny!

  #10435 Svar

  Monica

  Hej!

  Hör av dig till mig angående mötesledare.

  Monica

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
Svar till: Mötesledare till onlinegruppen sökes
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">


Meny
Möten