Monstret jag blivit.

Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  R 6 månader, 2 veckor sedan.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #7357 Svar

  Hjälp

  Hejsan.

  Jag hittade denna sida idag i min jakt på svar.
  Jag har alltid haft en bra moral och är en fin människa. Det jag blivit sedan många år tillbaka är något jag inte vill vara, något likt ett monster. Lögner, otrohet och ointresse för min partner har slukat mig likt ett virus. Jag har upprepade gånger tagit bort dejting sidor och brytit kontakten med inblandade sexpartners.

  Jag faller i samma grop och hatar mig själv, jag trodde aldrig att jag kunde sjunka så lågt och det min partner ger mig är nu inte tillräckligt för att tillfredsställa mig. Det är väldens bästa människa som dessutom ser bra ut. Jag hittar på lögner för att undvika att ha sex med personen. Om jag nu är sexmissbrukare, hur kan jag då vilja undvika sex? Älskar jag ens personen eller är suget för de andra kickara mer intressant?

  Jag vill inte ta kontakt med någon mer än er här på forumet. Jag vill ha tips på hur jag ska förändra mig och hur ni själva har gått tillväga.
  Snälla hjälp mig. Min partner vet inget om detta och personen tror att allt är fina fisken.

  #7424 Svar

  R

  Hej!

  Det låter som om du hittat rätt. Jag kom till SLAA för snart två år sedan och känner igen mig mkt i hela din beskrivning.

  Du kan ställa din egen diagnos (så d måste va med den här sjukdomen), genom två frågor.

  1) Om du när du ärligt vill – kan du då sluta helt o aldrig mer börja?
  2) När du konsumerar/utagerar – kan du då kontrollera hur mkt d blir? Tex: ska bara vara otrogen Max en gång/halvår lr vad det nu kan vara.

  Svarar du nej på de två, är det stor risk att du har samma sjukdom som jag och då ska du veta att det finns en lösning genom o jobba i 12-stegsprogrammet ihop med en sponsor.

  Jag finns på tolvstegtillfrihet@hotmail.comoch SLAA har en sponsorlista man kan maila: sponsorlista@slaa.se

  Lycka till!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Monstret jag blivit.
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">


Meny
Möten