Medberoende i kaos

Detta ämne innehåller 6 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  Eva 1 år, 1 månad sedan.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4654 Svar

  Madelene

  Jag famlar i mörkret, finner ingen väg ut. Så ensam i all kaos. Det var nu 1 1/2 månad sedan jag kom på min sambo med otrohet. Och inte bara otrohet utan ett sexberoende, tvångsmässiga handlingar som funnits hela tiden i vårt fina 2 åriga förhållande.

  Ju mer jag läser ju mer inser jag min egen problematik. Medberoende så det skriker om det.

  Jag vill så gärna kunna dela mina tankar och känslor med någon. En gemenskap som förstår vad jag går igenom. Någon att dela detta med.

  #4655 Svar

  Anonym

  Jag känner igen vad du menar, som anhörig står man utan färdväg. Traumatiserad och otrygg och vet inte hur man ska kunna sopa ihop sina spillror. Jag tror en kille här har namn på maillistor till anhöriga. Om du tittar runt i dem andra inläggen så tror jag det står om det.
  Vi kan bara förändra oss själva och inte andra, trots att vi tror det….och den tron går alldeles för långt. Vi tänker om vi bara blir snyggare, trevligare, mer äventyrslystna etc så vill de sluta men det kommer aldrig vara hjälpen….
  Kram

  #5016 Svar

  Ensam tjej

  Känner så igen mig Madelene. Jag skulle vilja ha kontakt med någon som är i samma situation. Känner mig så liten och ensam emellanåt.

  #5053 Svar

  Eva

  Hej,Jag är också anhörig och har levt med porrmissbrukande man i flera år vi Kanske kan stötta varandra per mail. Hälsningar Eva

  #5073 Svar

  Ensam tjej

  Hej eva. Vill gärna komma i kontakt med dig om du vill? Lever med en porr och sexmissbrukare. Kram

  #5076 Svar

  Sara

  Hej!

  Jag ställer även frågan till er som har levt/ lever i relation med
  missbruk- är ni säkra på att ni inte själva platsar i Slaa? Ett tips är att delta på ngt möte – ta nummer till andra kvinnor – och fundera på relationsmönster tex. Hur inleder jag relatoner? Tex. Finns återkommande mönster. Sedan googla på anhöriga till sexmissbrukare. Finns det inte möten i Sverige finns det säkerligen amrikanska möten på telefon eller skype! Lycka till !

  #5103 Svar

  Eva

  Hej igen, ”Ensam tjej” och andra intresserade här är min mailadress: ahlgrenseva@gmail.com

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
Svar till: Medberoende i kaos
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">


Meny
Möten