Leva med en sexmisbrukare

Detta ämne innehåller 2 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  anne 5 år, 1 månad sedan.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #990 Svar

  Per

  Hej,

  Jag har i ett års tid levt med en kvinna som jag älskar och hon älskar mig och vi bor ihop. Trots detta har jag under en längre tid haft en känsla att något inte står rätt till. Hon är väldigt social och har under vår relation försökt avstyra kravlösa internet-relationer som hon har haft tidigare. Hon har alltså ofta fått skamlösa förslag från män via olika sociala medier under en mysig fredagsmiddag.

  För ett tag sedan öppnande hon sig och delade med sig av sina erfarenheter. Hon har under hela sitt vuxna liv levt med destruktiva män som slagit henne ochdessa män har haft ett eget missbruk. Hon har varit otrogen i samtliga relationer. Hon har även kastat sig in i farliga, destruktiva sexmöten med män från internet. Hon har aldrig berättat om denna sidan av sig själv för någon annan än mig. En del saker hon har berättat har fått mig att skämmas inför hela det manliga släktet, samtidigt så vet jag att hon själv har sökt sig till dessa situationer helt frivilligt utan tvång, men hon verkar inte kunna säga “nej”.

  Jag älskar henne fortfarande men är samtidigt en realist, går det att leva med en sådan här människa som har denna destruktivitet inom sig? Vilka krav kan jag ställa? Vi har börjat i familjerådgivning bör jag tillägga.

  #991 Svar

  J

  Hejsan Per,

  tack för din delning, bara du kan svara på om du vill vara tillsammans med henne eller inte, det kanske kan vara skönt att veta att det finns mycket hjälp och stöd att få av folk som vet vad det handlar om:

  slaa.se
  rcasverige.se
  sanon.se
  acoa-sverige.se

  Slaa har ofta öppna möten en gång i månaden om ni båda vill gå på ett möte tillsammans.

  Mvh

  J

  #1025 Svar

  anne

  Problem? Lösningar? Syster Ignatia/My Name Is Bill W/A.A historia betyg Nyansakademin Ab/Arbetssökande? Video Sponsor A.A Sandvik AB/

  Inlägget modererat, jag vill påminna dig om vår rekommendation att inte använda efternamn här på forumet.

  Mvh

  Jonas

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
Svar till: Leva med en sexmisbrukare
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">


Meny
Möten