Klamydia och meningslös dysterhet

Detta ämne innehåller 0 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  Mening 1 år, 7 månader sedan.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3851 Svar

  Mening

  Jag har gått på SLAA-möten länge. Förförelse och erövring har sedan länge varit min drog. Samtidigt som jag för det mesta är vidöppen för nya partners känner jag ofta likgiltighet för resten av livet. Ekonomin är svag men jag har en billig bostad. Jag är uppskattad i jobbet men orkar inte marknadsföra mig. Relationen till mitt barn är den att hen klarar sig ändå. Lever mest med sin andra förälder i en ny storfamilj. Själv är jag ensamstående.

  Idag fick jag ett brev från ett Landsting långt borta med anmodan om smittspridningstest för ett utagerande med en person som fått en klamydiainfektion.

  Mina känslor lyser med sin frånvaro och jag bara hoppas få sluta det här livet utan att ha blivit en börda för mina närmaste. Dysterheten stoppar mig från att engagera mig i en relation. Att ta en slip eller att utagera får mig att känna annat än det meningslösa en kort tid.

  Känner ni igen det?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
Svar till: Klamydia och meningslös dysterhet
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">


Meny
Möten