Hur vet man om ens partner är den rätta?

Detta ämne innehåller 2 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  Anna 4 månader sedan.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #8846 Svar

  MG

  Hej!

  Jag misstänker att jag är kärleksberoende och har en fundering som jag gått och gnagt på ett tag nu.
  Hur vet man om man träffat den rätta? När man är kärleksberoende så har man ju som jag förstått det svårt att stanna i ett förhållande, även om förhållandet är bra. Man är ofta på jakt efter nästa kärleksrus. Samtidigt så har står det att kärleksberoende har svårt att göra slut, även om förhållandet destruktivt för en.

  Så hur ska man veta? Jag är i ett förhållande med en helt underbar kvinna som jag från och till känt att jag älskar så himla mycket, men ibland varit osäker på, varav jag varit otrogen eller flörtat med andra.

  Hur ska man veta om man ska stanna eller göra slut?

  #8849 Svar

  Mikael

  Svår situation. Men att du flörtat med andra har inte med din partner att göra om du är beroende.

  #8868 Svar

  Anna

  Det man upptäcker i tillfriskandet enligt min erfarenhet är att det aldrig har funnits varken rätt eller fel i vårt aktiva beroende. Vi kan omöjligen ha nära relationer till våra partners när vi är aktiva i vårt missbruk. I nykterhet så kommer så många fler parametrar in i våra relationer.. Vår villighet, vår partners villighet att jobba på relationen t.ex.. Vill vi leva med någon så kommer vi behöva gå igenom jobbiga passager.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
Svar till: Hur vet man om ens partner är den rätta?
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">


Meny
Möten