Grupp för anhöriga?

Detta ämne innehåller 8 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  S 2 månader sedan.

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #10000 Svar

  H

  Hej

  Jag är anhörig till en sexmissbrukare. Allt uppdagades för några månader sedan och jag har kämpat på med detta själv och med psykolog, men jag känner ett stort behov av att prata med andra som är eller har varit i samma/liknande situation (anhöriga). Framförallt angående hur man kan ta sig vidare och kanske lyckas vara kvar i relationen trots allt. Detta stöd känner jag inte att jag vågar söka bland mina vänner som jag tror skulle döma både mig och min sambo om jag tog upp det..

  Vill därmed gärna komma i kontakt med andra anhöriga som vill diskutera och ventilera känslor och tankar. Någon som vet vart jag bör vända mig?

  #10007 Svar

  R

  Hej H!

  Maila mig på tolvstegtillfrihet@hotmail.com så ska jag ge dig numret till en kvinna som lever ihop med en tillfrisknad sexberoende.

  Bra att du ber om hjälp!

  Sköt om dig// R

  #10009 Svar

  Daniel

  Om du bor i göteborg så finns S-ANON möten (för anhöriga till sexberoende) på måndagar 18:00 – 20:00 i johanneskyrkan.

  Annars finns det anhörigterapefter man kan gå till.

  #10129 Svar

  Klas

  Kommer starta en anhörig-grupp vid Liljeholmbergets mottagning(via Stockholms landsting). Där anhöriga till sex och kärleksberoende kan söka hjälp.

  /Klas

  #10159 Svar

  Hjälp

  Jag är i samma situation som dig och skulle verkligen behöva någon att ventilera med som inte stämmer mig.. kan kanske någon admin hjälpa oss till en sammanställning utan att vi ska behöva hänga ut oss här?

  #10160 Svar

  Hjälp

  Inte dömer mig ska det ju så klart stå..

  #10161 Svar

  Hjälp

  De går bra nu.. sammanstrålning och inte sammanställning.. förlåt för röran

  #10214 Svar

  S

  Hej!

  Även jag är anhörig till någon som är sexberoende och skulle vilja komma i kontakt med någon i samma situation som mig.

  Finns det någon möjlighet att ge sin mejladress till admin som kanske skulle kunna vidarbefodra det till den som vill komma i kontakt med mig?

  #10225 Svar

  S

  Här är min mejl för den som vill komma i kontakt med mig. Jag känner mig oerhört ensam i det här och det skulle vara oerhört befriande att komma i kontakt med kvinnor i samma situation för att ventilera.

  Medberoende007@hotmail.com

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
Svar till: Grupp för anhöriga?
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">


Meny
Möten