Fylla tomheten

Detta ämne innehåller 3 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  Niklas 3 år, 10 månader sedan.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #1782 Svar

  Linn

  Jag är en kärlkekamissbrukare i tillfrisknande. De senaste två åren har jag varit ensam, stannat kvar i mig själv trots smärtan och gjort stegen. Men ändå. Hela livet känns som en lång ökenvandring utan riktning eller mål. Hur ni andra för att fylla tomheten? Jag försöker bekräfta mig själv, göra saker jag mår bra av osv och jag vill inte ha någon man – vill inte tillbaka till det där destruktiva som gör mig så liten. Men ändå. Hur går jag vidare nu? Jag har ingen plan. Det mesta känns meningslöst. Kram till er alla som kämpar!

  #1783 Svar

  Håkan

  Hej Linn!

  Känner igen mycket av det som du skriver, då jag varit fri från mitt sex och kärleksberoende i ca 1 år nu(samt alkoholen). För mig har fysisk aktivitet, matlagning varit är som en terapi för mig samtidigt som jag så klart jobbar i stegen.

  Men känner som du dvs att jag inte har nån plan nu, och då blir framförallt för mig när det gäller jobbet. Känns lite som jag är fast i ett ekorr hjul. Men jag tror eller min sponsor säger också det viktigaste först. Och då blir det jävligt basic för mig dvs halt(hunger, anger, loneliness, tiredness) dvs undvika dessa i möjligaste mån. Sen att umgås med andra tillfrisknande har gett mig mycket.

  Vet inte om du fick ut nåt av detta, för jag har också jävligt mycket ideer och tankar om vad jag vill göra, men som sagt försöka hitta det viktigaste först och en sak i taget.

  Kram Håkan

  #1789 Svar

  Sune

  Hej

  #1971 Svar

  Niklas

  Min sponsor sa till mig att det är arbetet med andra missbrukare som ska fylla tomrummet – alltså steg tolv. Eller som min favorittalare sagt: Gud räddade inte mig ur dödens käftar för att jag ska kunna ha en hobby. Folk dör i den här sjukdomen och vi behövs – varenda en av oss – för alla har vi olika erfarenheter och är därför lämpade att hjälpa olika personer.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
Svar till: Fylla tomheten
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">


Meny
Möten