Fundering

Detta ämne innehåller 2 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  Chloe 7 månader sedan.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #8320 Svar

  Linda

  Jag är kärleksberoende. Min fundering och fråga vet jag däremot inte om det är en del av kärleksberoende eller pga annat.

  Jag undrar om någon av er som har partner blir svartsjuka när er partner kollar på andra?
  Min partner säger att han inte kollar. Men jag ser att han gör det.
  Det gör mig besviken att han vet att jag blir ledsen pga det men ändå fortsätter han. Han är för övrigt en väldigt bra partner.
  Vad jag vet om iallafall.

  Skulle ni bara försöka strunta i att han kollar på andra eller vad skulle ni göra?

  #8345 Svar

  Karina

  Hej! Besök gärna några av våra möten, du har möjlighet att dela om dina tankar där, och kanske också få höra om andras erfarenhet av samma problem. Det låter som det du berättar är vanliga frågor för flera av oss i programmet.

  #8758 Svar

  Chloe

  Jag är osäker på om jag är kärleksberoende eller ej, jag vill vara helt hundra innan jag börja sätta en etikett på mig själv som jag inte borde ha.. Innan jag tar itu med något som faktiskt inte är det grundläggande problemet.

  Jag har iaf börjat märka ett mönster i mina relationer, det är alltid någonting fel på människorna jag väljer, någonting jag måste förändra eller hjälpa dem med. Antingen så är dem missbrukare, deprimerade eller rent av elaka människor som behandlar mig illa, men ändå stannar jag alltid kvar. Tankarna är alltid hos dem, hur jag kan få dem att må bättre, hur jag kan bevisa mig själv speciell för dem.

  Det känns som allt jag gör nuförtiden är att fly ur ett förhållande till nästa, som att det bara är ett upprepande mönster och vad jag än gör kan jag inte tysta ner den rösten i mitt huvud, som gnager efter närhet, närhet jag inte egentligen vill ha. Men jag kan fysiskt eller mentalt inte att hindra mig själv från att ha sex/ inleda förhållande med människor jag faktiskt inte vill vara mer.. Jg börjar att bli så fruktansvärt trött på det samt livslusten börjar bli mindre och mindre pågrund av det.

  Är detta något jag borde kolla upp?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
Svar till: Fundering
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">


Meny
Möten