Fundering.

Detta ämne innehåller 2 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  R 5 månader sedan.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #8926 Svar

  D

  Hej!

  Tror jag länge levt i förnekelse av att vara sex och relationsmissbrukare. Idag kom det som en blixt från en klar himmel att i hela mitt liv har jag sökt bekräftelse av kvinnor på olika sätt. Har varit extremt utseendefixerad vid mig själv så att jag ska se så bra ut som möjligt för att kvinnor ska vilja ha mig.
  När jag är ute och går så kollar jag alltid efter om kvinnor spanar in mig. Så fort jag pratar med en tjej eller står nära någon (det kan till och med vara en kompis partner, det spelar egentligen ingen roll vem det är) så kopplas min hjärna till att fantisera om hur hon skulle se ut om hon hade sex eller var naken. Samtidigt har jag aldrig haft en relation (förutom en som var extremt destruktiv), därför att jag är så rädd för kvinnor. Rädd för om de skulle se hur pervers jag är och alla destruktiva och impulsiva lustar jag känner (Jag skäms över att jag ens har en sexlust tror jag?) Jag har alltid använt mig av olika dejting appar för att försöka träffa kvinnor då jag är livrädd för att flörta med folk i real. Har svårt att läsa signaler om någon flörtar med mig och när jag väl märker det blir jag oftast skräckslagen.
  Harhaft sex med kvinnor och oftast bara en gång för att sedan aldrig höra av mig mer för jag tror inte de vill ha något med mig att göra.

  Jag slutade även kolla på porr för ett år sedan jag förstod att det var ett problem, men har alltid lidit av att ha extrem lust (detta har jag levt med i förnekelse till idag då) och när porren försvann blev detta hålet extrem stort, har levt på vita knogar i guess… och har därmed också haft några återfall för att det har blivit för ohanterligt.

  Till saken: Jag vill inte lida längre, jag vill inte att kvinnor och bekräftelsen från dem ska styra mitt liv och uppta alla min tid och anledning till varför jag gör saker. Jag vill bli fri och kunna fokusera på mig själv och mina egna drömmar och mitt eget själv-värde. Är detta något jag kan få hjälp med i SLAA? Om inte, vet ni vart jag skulle kunna vända mig?

  Tacksam för svar!

  #8927 Svar

  D

  Vill även tillägga att alltid när kvinnor lägger till mig på facebook eller börjar följa mig/gillar bilder på sociala medier så tänker jag direkt på om de gillar bilden för att de är intresserad och om de vill ha sex eller flörta med mig. Bara jag får bekräftelsen så är jag nöjd, sen vågar jag inte ta ett till steg även om jag skulle vilja för det blir alldeles för ohanterligt känslomässigt och katastroftankarna börjar rusa i skallen för att jag känner mig så jävla rutten som person på insidan och om någon skulle se så skulle de överge mig!

  Har för tillfället tagit bort alla mina sociala medier/dejting appar förutom facebook, men även begränsat även det till att endast ha det på datorn. Allt detta är triggers för mig vilket startar extrema lust tankar som jag skäms över och skammar mig själv för.

  #8928 Svar

  R

  Tjena D! Har varit där du är men hittade en lösning i programmet och SLAA. Maila mig på tolvstegtillfrihet@hotmail.com så pratar vi mer!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
Svar till: Fundering.
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">


Meny
Möten