Frågan om rehabilitering väg

Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  K 3 månader sedan.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #9876 Svar

  Mikael

  Hej
  Jag har börjat fatta att jag har problem som jag inte riktigt kan bemästra själv. Har hitta hit och tycker det är väldigt fint med alla delningar vilket gör en inte lika ensam i mörkret.
  Men i min förvirring så pratar vi om sponsor men att det ska av samma kön, där jag funderar varför? Med telefonmöte så är vi i blandade och jag känner förståelse o visst lugn att de finns andra med samma känslor. Förstår detta med trigger men att förbereda inför dagens utmaningar o förstå varandras känslor / funderingar / agerande, är det inte då man blir bättre utrustad inför livets utmaningar?

  #9880 Svar

  K

  Finns ingen regel utan undantag, finns sponsorer/sponsirer där man varit av olika kön och där tillfrisknandet gått utmärkt, dock är just laddningen mellan könen en stark triggers för många sex och kärleksberoende.
  Därför brukar man rekommendera att man har en sponsor av samma kön och helst en som har en liknande bakgrund och bottenlinjestruktur för att få stöd i dom triggers man har under sitt tillfrisknande

  MVH K

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Frågan om rehabilitering väg
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">


Meny
Möten