Extremt bekräftelsebehov

Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  Andreas A 1 år, 11 månader sedan.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3530 Svar

  Caroline

  Jag är en tjej på snart 25 år som ständigt är ute efter bekräftelse, genom sex.

  Min uppväxt var helt fantastisk med två (fortfarande gifta) föräldrar som älskat mig och mina två syskon villkorslöst. Men när det kommer till kärlek/bekräftelse så skiljer jag mig otroligt mycket från mina två syskon. De är väldigt tillfreds med att vara själva, medan jag aldrig trivts i den ensamma tillvaron.
  Jag döljer inte för mina vänner det faktum att jag ligger med nya killar väldigt ofta. Jag målar mig själv som en självständig person som “tar vara på singellivet” och menar att det inte är något fel med att ha kul, och dom köper det. Utåt sett är jag väldigt glad, sprallig, social och aldrig den som tackar nej till fest eller spottar i glaset.
  Det dom inte vet är att jag mår otroligt dåligt över mitt beteende, och att mitt konstanta festande enbart handlar om mitt behov av att få känna mig önskad och helst av allt att få ha sex med någon som avslutning. “Någon” innebär bokstavligen vem som helst som visar intresse för mig. Under en tid trodde jag faktiskt på min egna förklaring som jag gav mina vänner, men jag inser mer och mer att det inte (och har aldrig) handlat om att bara “ha kul”.
  Det har eskalerat rejält det senaste året och har nått en punkt där jag känner mig vilsen, stressad och låg (bakom stängda dörrar förstås). Min vardag har blivit betydligt mycket svårare och jag har svårt att fokusera på det väsentliga.

  Det är så mycket att berätta att jag inte riktigt vet hur jag ska lyckas beskriva allt. Det enda jag vet är att jag behöver hjälp.

  #3533 Svar

  Andreas A

  Hej Caroline!

  Om du, när du ärligt vill, finner att du inte kan sluta helt eller om du när du utagerar, har liten (eller ingen) kontroll över hur mycket du utagerar är du förmodligen sex och/eller kärleksberoende. (litet citat från Stora boken som vi använder för att studera lösningen)

  Jag är en tillfrisknad sexmissbrukare som lever i 12-stegsprogrammet. Det fungerar för de som har vår sjukdom och som är villiga att göra allt för att få det som gör oss befriade från att utagera och få ett gott liv värt att leva.

  Jag ger dig gärna nummer och mailadresser till andra tillfrisknade kvinnor som kan hjälpa dig.

  Du kan skicka mig ett mail till andreas.a.tillfrisknad@gmail.com.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Extremt bekräftelsebehov
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">


Meny
Möten