Det är kanske dags att ta tag i mig själv…

Detta ämne innehåller 0 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  Jakob 1 år, 3 månader sedan.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4637 Svar

  Jakob

  Jag är en 21-årig kille bosatt i Södermanland. Jag har problem med att släppa kontakten med tidigare partners fast att jag träffat en ny. När jag väl träffar en ny så tar jag det förhållandet för givet och börjar söka mig till andra kvinnor.
  Jag har nu insett detta destruktiva beteende då min (ex?) flickvän konfronterade mig med saker jag skrivit till andra tjejer och kastade ut mig.

  Jag lever i ständig förnekelse om att det jag skriver är oskyldigt och inget avsiktligt. Men egentligen söker jag en sexuell kontakt och det är jag väldigt medveten om innerst inne.

  Jag vill inte vara på detta sätt. Jag vill kunna ha ett seriöst förhållande och inte förstöra det med temporära sexuella kontakter, eller men kvinnliga vänner.

  Anledningen till att jag hamnat i denna situation misstänker jag beror på en psykiskt påfrestande barndom med mobbing i 8 års tid där familj och skola vägrade agera. Jag blev misshandlad i skolan vid 14 års ålder vilket ignorerades av skolledning och föräldrar. Jag fick inte ens söka vård efteråt, trots en brusten magmuskel. Jag utvecklade en panikångest som jag nu ständigt lever med.
  När jag var 17 år blev jag tillsammans med en tjej 21 årig tjej som jag vart förälskad i sen 4 år tillbaka. Vi kan kalla henna för M. Jag var lyckligaste personen i värden. Efter en tid tillsammans berättade M för mig att hon vill resa igenom Australien och åker veckan före min 18 års dag. Hon skulle vara borta i 6 månader. Vårt förhållande skulle upphöra och vi skulle se om det fanns något kvar när hon kom hem.

  Jag blev förstörd och mådde katastrofalt dåligt i flera månader. Där började mitt destruktiva beteende. Jag försökte dämpa sorgen med sex. Jag levde dubbelliv gent emot min då nya partner och kunde ha flera partners samtidigt. Rent sexuella relationer eller även kärleksfulla. Men innerst inne väntade jag fortfarande på att M skulle återvända. Det blev inga 6 månader i Australien utan 2 år. M kom hem med en ny kille från Australien vilket rev upp såren ytterligare.

  Sedan dess har mitt destruktiva beteende fortsatt och samtidigt förvärrats. Jag har nu träffat en 34 årig kvinna som jag arbetar tillsammans med. Men jag har samtidigt levt ett dubbelliv där jag har haft sex med 4 andra personer vid minst 5 tillfällen under det senaste 6 månaderna. Jag har samtidigt flirtat och sänt ut sexuella vibbar till ytterligare ett antal personer.

  Min flickvän har nu valt att dumpa mig då fått insikt i det jag har gjort. Jag vill verkligen inte förlora henne och ska nu söka hjälp. Jag ska besöka SLAA i Eskilstuna imorgon. Några tips?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
Svar till: Det är kanske dags att ta tag i mig själv…
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">


Meny
Möten