Desperat

Detta ämne innehåller 4 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  Anonym 4 månader, 1 vecka sedan.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #8762 Svar

  S

  Är desperat efter hjälp
  Jag har detta missbruk och jag återkommer alltid till det, nu känns det som att jag nått botten och sårat min sambo och jag vet inte vad jag ska ta mig till.
  Förut var det bara porr men nu är det chat och köp av bilder filmer osv.
  Men när jag försöker förklara att jag inte gör det med flit kommer jag inte fram och jag vet inte hur jag ska förklara mig?
  Vi väntar vårt första barn och det skär i mig verkligen att jag betett mig såhär.
  Vad kan jag göra ?

  #8763 Svar

  Andreas B

  Hej S!

  Jag känner igen mig i det du skriver. Jag har själv varit i samma sits och kunde länge inte förstå att jag gång på gång upprepade mitt beteende långt efter den punkt jag själv ville sluta med det helt och hållet.
  Mina utagerande (tvångsmässiga sexuella beteenden) blev värre med tiden och jag tappade till slut helt kontrollen över hur mycket jag ägnade mig åt det. I början kanske det vara handlade om enklare former av porr, eller kortar stunder där jag själv något stans kunde kontrollera mängden av det. Men med tiden så kunde jag sitta i timtal när jag egentligen inte tänkte sitta längre än 30 minuter. I många fall så blev det grövre porr än jag tänkt mig från början.
  Det här beteendet drev mig till en punkt då jag verkligen ville sluta helt och hållet med alla former av självsex och pornografi. Jag provade många olika sätt: låsa min dator och internet, träna, prova terapiformer och ta mediciner. Men oavsett mina egna försök så kunde jag inte hålla nykter längre än några dagar. Det var här som min riktiga problem började, eftersom jag länge tänkt att jag kommer kunna lägga av när jag verkligen ville. Jag mådde riktigt dåligt.

  Jag träffade en person som hade samma problem som jag, en sexmissbrukare, fast som idag var fri från sitt problem. Jag gjorde det han gjorde och idag är även jag fri, vilket jag är sjukt tacksam för.

  Om du är som jag så kan du mejla mig så pratar vi mer om det. Oavsett så är du välkommen med frågor om du har några. Mejla mig på andreas.12steps@outlook.com

  Ta hand om dig så länge!

  Andreas B

  #8765 Svar

  R

  Känner igen mig mkt och instämmer med Andreas, det går verkligen att bli fri från detta – om man e beredd att göra ansträngningen. Och den ansträngningen börjar med att sluta försöka bli fri på egen hand och med egna resurser.

  Önskar dig lycka till och kom ihåg att det finns en lösning. Jag var själv helt hopplös och funkar det för mig så funkar det för dig – 100 %!

  #8845 Svar

  Mikael

  Det går att ändra sitt beteende.
  Det går att ändra sina tankar.
  Det går att ändra sig själv.

  Det är när du inser att du har ett liv som du får ditt andra.

  #8848 Svar

  Anonym

  Har ni tips på gruppmöten i Stockholm (gärna norrut)?

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
Svar till: Desperat
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">


Meny
Möten