Den Stora boken

Detta ämne innehåller 3 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  Jack 1 år, 4 månader sedan.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4409 Svar

  Abbe

  Hej,

  Var man kan hitta och läsa den Stora boken?

  Tack

  #4414 Svar

  Jack

  Hej Abbe,

  Boken säljs ofta av grupperna själva. Finns inga SLAA- möten i närheten av dig kan du försöka med Anonyma Alkoholister. Den går även att beställa online tillsammans med övrig 12-stegslitteratur på:
  http://www.yourvismawebsite.com/aa-forlaget/shop/product/aa-stora-boken?tm=bocker

  Lycka till!

  #4416 Svar

  Abbe

  Hej Jack,

  Tack för länken, jag undrar om samma bok gäller även för sexberoende oxå? Jag menar SLAA följer oxå samma bok och inriktningar?

  Mvh
  /Abbe

  #4424 Svar

  Jack

  Hej igen.

  SLAA använder sig av samma litteratur som AA. Det finns dock en bok, Basic text, som ges ut av SLAA. Kapitel 4 och 5, som handlar om stegen och tillbakadragandet, finns översatt till svenska men går så vitt jag vet inte att köpa i någon butik. I min grupp köper vi in den från riksgruppen, så du kan ju försöka maila dem och fråga. Den går dock att beställa på engelska: http://store.slaafws.org/prod/BO-004.html

  Stegen är desamma. Ifall du planerar att påbörja stegen är mitt råd att skaffa en sponsor och gå på möten. Läsning är jättebra, jag är själv en läsnörd och läser många böcker på ämnet, men det kan inte ersätta faktiskt stegarbete.

  Lycka till!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
Svar till: Den Stora boken
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">


Meny
Möten