Beroende av att titta på andra tjejer IRL?

Detta ämne innehåller 2 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  Danne 1 år, 1 månad sedan.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4956 Svar

  Mtf87

  Hej

  Jag har kollat mycket på porr innan, men senast var det 6 månader sedan. Jag känner inte längre något större behov av att kolla på porr, men jag har ett annat problem, som jag kan tänka mig beror på samma grundproblem, att vissa nivåer i hjärnan ändrats och att det finns ett beroende i hjärnan.
  Jag kan nämligen inte sluta kolla på andra tjejer, känns omöjligt.
  Jag har läst att dopmin-nivåerna ökar i hjärnan när man kollar på porr, och att det är likadant när man kollar på tjejer på stan tex.

  Hur gör man bäst för att bli fri från detta? Är det bara att sluta kolla på andra tjejer helt och hållet, så kommer nivåerna i hjärnan återställa sig och beroendet försvinna?
  Jag hatar mig själv för att jag gör detta, då jag sårar min fru. Jag måste bli fri från detta. Tacksam för alla tips!

  Mvh

  #5044 Svar

  David

  Hej!

  Jag är i princip samma situation som dig, har också till största delen gett upp porr men beroendet av att titta på tjejer utomhus/på stan finns där HELA TIDEN. Det är som om jag inte kan styra över det, och huvudet går fram och tillbaka från ena tjejen till den andra. Samma sak när jag är ute på pub eller klubb.

  Om du vill kan vi prata vidare om de här sakerna, hör av dig om du vill ha kontaktuppgifter, jag bor i Uppsala

  Mvh David

  #5045 Svar

  Danne

  Hej!

  Jag heter Danne och är sex och kärleksmissbrukare.
  Jag känner igen mej i vad du beskriver, har liknande mönster. Tidigare fastnade jag helt vid vissa personer, några som jag bara såg på stan och kände mej TVUNGEN att lära känna, kunde inte förstå gränser ordentligt (fast dom personerna på olika sätt visade att dom inte var intresserade).

  Nu är det inte så. Jag kan känna av när det sker, eller när jag kollar/vill kolla på tjejer och applicera motkrafter för att ta hand om mej och göra någonting annat.

  Du hatar dej själv och märker att du sårar andra, främst din fru och vill bli fri från det här.

  Håll dej borta från beteendet en dag i taget.
  Gå på möte.
  Skaffa en sponsor och jobba i dom Tolv stegen.
  Läs SLAA-litteratur eller AA-litteratur, exempelvis Basic Text (SLAA), Stora boken (AA) samt 12 steg och 12 traditioner (AA).
  Be, meditera och sök din Högre Kraft.

  Känns allt det här främmande – säg gärna till så kan jag delge kontaktuppgifter och hjälpa dej komma närmare en lösning.

  Danne

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
Svar till: Beroende av att titta på andra tjejer IRL?
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">


Meny
Möten