Behöver du en sponsor?

Detta ämne innehåller 2 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  Fredrik Wadman 5 månader, 2 veckor sedan.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #6191 Svar

  R

  Hej!

  Jag har fått nåden att hitta en lösning på beroendesjukdomen genom de tolv stegen. Mitt huvudsakliga syfte med det här inlägget är att säga till er som fortfarande lider där ute – och jag vet att det är många – att det finns en lösning.

  Känner du att du lidit färdigt och har en ärlig önskan att sluta för gott, så hör av dig till mig på tolvstegtillfrihet@hotmail.com

  Jag sponsrar både IRL och på distans och min erfarenhet är att båda delarna sätten lika bra. Så länge man är beredd att göra tolvstegsprogrammet så som det beskrivs i anonyma alkoholisters stora bok och verkligen vill ha det här – för det är förutsättningarna.

  Frid och kraft till alla där ute!// R

  #7537 Svar

  Tobias

  Hej! jag söker sponsor snarast! undrar om det finns någon där ute som kan och vill sponsra? jag är troende och aktiv inom Jehovas Vittnen så hoppas att ni respekterar det!:) jag har problem med Pornografi och självsex och vill lära mig att hantera känslorna som ligger bakom dessa utageranden! Tack för stöd och hjälp!

  #8833 Svar

  Fredrik Wadman

  Jag har gått på tre eller fyra SLAA-möten i Göteborg och känner att jag skulle behöva ha en sponsor. Är däremot osäker på hurpass bra jag stämmer in på termen sex- och kärleksberoende, men måste ta reda på det känner jag.

  Mvh
  Fredrik Wadman

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
Svar till: Behöver du en sponsor?
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">


Meny
Möten