Balansera med Partner

Detta ämne innehåller 2 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  Mikael 3 månader, 3 veckor sedan.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #8847 Svar

  Mikael

  Jag har gått in i arbetet med mitt tillfrisknande med hjälp av min partner. Hon är van vid att arbeta med missbrukare.

  Jag har fått uppenbarelser om att jag inte bara kan ändra mitt beteende utan även mina tankar.

  När jag har börjat arbeta känner jag skuld till henne och andra nära och självömkan för allt jag har saboterat för mig själv.

  Idag uttryckte hon att jag inte har frågat henne hur hon mår i det hela med äkta känslor och jag känner mig som psykopatalkoholisten i stora boken som beskriver stora planer men aldrig levererar.

  Just nu känner jag mig skamsen och oförmögen att jobba både på tillfrisknandet och min relation.

  Har någon av er någon input?

  #8901 Svar

  Karina

  Hej, har du en sponsor? En sådan kan ge ovärderlig hjälp utifrån. Din partner är trots allt din partner, och inte en person som av egen erfarenhet av att tillfriskna kan guida dig i ditt tillfrisknande enligt det sätt vi arbetar på. Hon har ju som du skriver sin egen process.
  Välkommen på mötena och våga fråga om hjälp!

  #8934 Svar

  Mikael

  Nu tror jag att min partner är min ex. En före detta kontakt (jag tror det är en exfru, men det spelar ingen roll) har skrivit till min partner och berättat vilket svin jag är. Det ledde till ett långt samtal där jag stod upp för mina brister och slips, men även för att jag inte tagit något bottomlineåterfall.

  Nu när jag tänker mig ett liv utan min partner vet jag inte om jag har kraft eller vilja nog att fortsätta min process. Och då är jag ju inte välkommen på mötena?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
Svar till: Balansera med Partner
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">


Meny
Möten