aldrig nöjd

Detta ämne innehåller 3 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  L 12 månader sedan.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #1159 Svar

  helena

  Jag har funderat över detta ett tag nu.. Vad det är för fel på mig.
  För precis så känns det, som att jag är konstig,krävande, otillräcklig, men jobbigast är att jag aldrig blir nöjd. Jag blir aldrig nöjd över det jag får, jag vill alltid ha mer. Mår dåligt om jag inte får vad jag vill ha, i dem mängder jag vill ha gällande kärlek och sex. Jag vill ha bekräftelse hela tiden, annars duger jag inte. Annars drar jag mig tillbaka och blir kall och tystlåten. Jag har insett att jag går emot mig själv när det kommer till sex då jag ogärna tackar nej, fast än jag egentligen inte är speciellt sugen. Jag resonerar så som “måste passa på för jag blir ändå aldrig mätt på bekräftelse”. Efteråt känner jag mig ibland nöjd och belåten i en kort stund, andra gånger känner jag mig nästan utnyttjad trots att min partner inte tvingat mig till något. Jag känner mig underlägsen, att jag ställer upp och aldrig säger nej trots att jag ibland inte har någon lust till sex. Men då smyger sig känslan på igen, den där dumma känslan att jag måste “passa på”.

  Jag slutar här. Jag vill ha hjälp. Jag vill må bra.
  Jag vet inte vart jag ska börja? Jag vet inte heller vad mitt problem är riktigt mer än att jag gör vad som helst för bekräftelse.

  Någon som känner igen sig eller vet hur jag ska gå tillväga för att ta itu med mitt beteende?

  Mvh
  Helena

  #1164 Svar

  En i gemenskapen

  Hejsan Helena,

  tack för din delning, ja jag känner igen mig, jag fick heller aldrig nog, trots att jag förverkligade det jag drömt/fantiserat om så var det aldrig nog, utan jag ville hela tiden ha mer sex, mer konsumtion, mer socker, mer pengar, mer bekräftelse, mer intensitet, mer alkohol, mer av allt hela tiden 24/7 365 dagar om året. Det var först när jag kunde bryta förnekelsen kring att jag hade problem och när jag gjorde de 40 frågorna här på forumet som jag förstod att jag grejar inte det här själv och jag behöver hjälp. Jag tog mod till mig och gick på mitt första möte och blev förvånad över hur vanliga och hur vänliga alla var och hur välkomnad jag kände mig, jag har fortsatt och gått sedan dess. SLAA har gett mig nya verktyg och möjligheten till ett nytt liv. SLAA erbjuder hjälp till alla som vill sluta sitt sex och kärleksberoende och är gratis, ingen föranmälan behövs utan det är bara komma när det passar dig. Skicka under foldern möten så kan du se om du har ett möte i staden du bor i, annars finns online-möten, välkommen!

  Ha det gott

  Mvh

  En i gemenskapen

  #1174 Svar

  Anto

  Hej!
  Tusen tack för ditt inlägg. Det var precis som om att jag själv hade skrivit det. Exakt så där är det för mig med!
  Så himla skönt att slippa se att det är mig det är fel på, utan att jag är sjuk men det finns hjälp att få och framför allt, att jag inte är ensam.

  Jag ska fortsätta med SLAA möten, jag behöver verkligen det!

  Varma hälsningar
  en socker- shopping- & kärleksberoende.

  #6031 Svar

  L

  Tips
  Gå på kvinnomöten
  Helt skevt att de är blandade.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
Svar till: aldrig nöjd
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">


Meny
Möten