Sponsorer sökes till Stegguidegrupp!

Detta ämne innehåller 3 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  Lovisa 1 månad, 1 vecka sedan.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #8886 Svar

  Jannica

  Hej allihop!

  Jag heter Jannica och är sex och kärleksberoende.
  Det tog mig väldigt lång tid att hitta vägen fram till de 12 stegen trots att jag sprang på många olika möten och prövade sponsor efter sponsor, först när jag hamnade på ett öppet A.A- möte och att anhörigmöte som också var stegguidegrupper fann jag tillgängliga sponsorer och lösningsfokuserade möten med utgång från A.A’s stora bok.

  Det gick snabbt att komma genom stegen tillsammans med dem, dels för att vi alla plockade upp stora boken på mötena, läste tillsammans och strök under viktiga meningar, dels för att gruppen leddes av sponsorerna som guidade oss som var nya i rätt riktning tillsammans.
  Detta gjorde det lättare att förstå vad min personliga sponsor pratade om och jag fick uppleva hur andra människor beter sig när de lever i tillfrisknande med sin högre kraft och de 12 stegen som rättesnöre.

  Problemet är att ingen i dessa grupper riktigt förstår hur det är att vara sex och kärleksberoende så som ni gör, därför söker jag nu andra stora boken- sponsorer som kan tänka sig att starta upp en öppen stegguidegrupp tillsammans med mig!
  Tanken är att det ska ske antingen via telefon, skype eller något annat passande medium så att vi även kan nå ut till de som inte har några möten i närheten.

  Jag har mötesordningar (1 kortare och 1 längre) som i stora drag går ut på att en sponsor berättar om steget/ stegen för dagen med målet att visa exakt hur vi tillfrisknar, därefter öppnar man upp för att de som är mindre erfarna ska kunna fråga sponsorerna kring stegen och generell diskussion kring hur vi kan tillämpa stegen i våra liv.
  Det finns även en kort sponsormanual som guidning för nya sponsorer som är osäkra på hur de ska sponsra, den innehåller inga långa skrivuppgifter utom de få som nämns i stora boken.

  Om du som sponsor tycker att detta låter intressant och vill vara med att bygga en stark gemenskap kring tillfrisknande där vi stöttar varandra och sprider budskapet vidare kan du kontakta mig på: jannicasinnesro@outlook.com

  #8887 Svar

  Anna

  Jag är med när jag kan börja sponsra! Mycket bra initiativ Jannica!

  #8892 Svar

  Jannica

  Tack Anna! Sprid gärna ordet vidare 🙂

  #8905 Svar

  Lovisa

  Det här låter jättespännande! Jag är intresserad av att vara med. Jag ska bara kolla upp lite grejer först, innan jag kan ge ett säkert besked.
  /Lovisa

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
Svar till: Sponsorer sökes till Stegguidegrupp!
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">