Sexberonde

Detta ämne innehåller 2 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  Hasse 2 år, 4 månader sedan.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3039 Svar

  Hasse

  Hej!

  Är en kille på 34 år som tror sig vara sexmissbrukare av något slag.

  Jag vill ha sex hela tiden, måste ha sex minst 6 gånger för att var tillfredsställd men kan ha upp till 10 gånger per dag utan problem.

  Jag nöjer med mig 3 ggr per dag. Onanerar några gånger i så fall.

  var tillsammans med en tjej på 2 år. Vi hade konstant sex, all typ av sex men sedan gick vi isär och jag har träffat en ny tjej som inte är av samma skrot och korn. Hon tycker att jag inte är normal, att jag har konstig sexdrift. Hon orkar knappt ha sex 3 ggr per dag. jag blir frustrerad och börjar söka mig åt annat håll även fast jag vill ha kvar henne som min kvinna.
  Jag onanerar på jobbet, flera gånger. Jag funderar på att vilja ha sex med andra kvinnor. Allt jag i princip kan få tag på. Jag har funderat och kanske är jag en missbrukare? Jag vet inte.

  Detta är endast en tiondel av det som pågår i mitt huvudet just nu.
  Vet inte riktigt vad jag ska göra. därför sökte jag upp denna sida.
  Bor i göteborg.

  #3048 Svar

  Johan

  Hej Hasse. Delvis känner jag igen mig i det du berättar. Börja med att göra självtestet här på sidan. Utifrån det så kommer du att få svar på om du är sex&kärleksberoende. Kolla upp var ett närmsta möte finns och besök detta. Du är långt i från ensam. Starkt gjort att rannsaka dig själv och skriva om det här.
  Välkommen. Lycka till.

  Johan

  #3050 Svar

  Hasse

  Hej Johan!

  Jag har gjort testet och fick ett klart besked om att jag är sexmissbrukare eller kärleksberoende, möjligen bägge.

  Jag ska kolla vilket möte jag kan närvara, vet inte riktigt vad det kommer att ge mig. Jag vill inte börja käka tabletter heller….

  Jag känner av detta när jag inte har sex. Jag måste onanera eller ha sex varje dag. och när jag blir singel blev allt sämre. Som sagt, jag ska komma på ett möte iaf.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
Svar till: Sexberonde
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">