Pyton

Detta ämne innehåller 7 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  Mikael 1 månad sedan.

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #8873 Svar

  Mikael

  Allt är en villervalla. Jag har lurat mig att jag varit tillfrisknad bara för att jag inte har varit fysiskt otrogen i min relations. För mig var det framsteg och jag kände mig nyktrare än någonsin i mitt liv.

  Hon frågade mig om jag dolde något för mig och jag berättade att jag hade haft sexuella fantasier om andra kvinnor. Jag började gå på möten igen och insåg att jag faktiskt kan förändra mina tankar. Medan jag sliter svinmycket med skam och ångest och börjar ta ett steg in i programmet så är jag inte till något stöd för henne och hon känner äckelkänslor för mig. Och när det slinker ur mig att jag aldrig har varit så väl fungerande som med henne och jag har också påpekat att – även om mina gärningar inte blir snyggare för det – så har 84% av män i relationer fantasier om sex med andra kvinnor – så har det blivit ännu värre.

  Nu är har rädd för att hon har ledsnat och att drivkraften för tillfrisknad ska försvinna om hon försvinner. Hur gör jag för att vara ett stöd samtidigt som jag är en bandit?

  #8876 Svar

  R

  Hej Mikael,

  Tack för ditt inlägg!

  1) Har du gjort stegen ihop med en sponsor? Isf ring honom och bolla direkt.
  2) Om du inte gjort det men vill göra det, så kan den drivkraften aldrig vara en annan människa utan behöver vara en önskan från Dig och för Din skull.

  Jag var oxå fri från otrohet länge men hade behållt andra onyktra beteenden vilket till slut fick mig att lägga mig platt för beroendesjukdomen och göra om programmet.

  Gå gärna på ett möte och bolla med andra i gemenskapen.
  Om du känner att du behöver bolla vidare med mig så finns jag på tolvstegtillfrihet@hotmail.com

  Sköt om dig!// R

  #8877 Svar

  Mikael

  Tack. Jag är i början av stegarbetet. Det känns svårt att både ta hand om mina karaktärsfel och ett förhållande. Även om jag vet att det är riktigt.

  #8884 Svar

  Let go

  Jag känner igen mig. Är i stegarbetet och har relation samtidigt. Otroligt kämpigt. Ibland känns det som att det ska gå och ibland inte alls. Men vi sex – och kärleksberoende kan inte fatta sunda beslut kring relationer när vi är i vår sjukdom. Det har vi aldrig kunnat och kommer aldrig att kunna. Utan vi måste söka vår Högre krafts vilja med oss, varje varje gång. Det funkar också, varje gång. Problemet är att vara villig att göra det..

  #8885 Svar

  Let go

  Och det blir vi i vårt stegarbete! 🙂

  #8935 Svar

  Mikael

  Tack alla.

  Jag har fått jobb som blockerar möten för mig. Det känns som om jag behöver leta efter andra jobb, men just nu vet jag inte vad jag skulle kunna hitta på.

  #8937 Svar

  R

  Hej Mikael, möten är bra MEN det vi tillfrisknar av är stegen och att göra dem ihop med en sponsor. Och DET kan du göra ändå.

  Om du är villig att göra ansträngningen vill säga.

  #8940 Svar

  Mikael

  Tyvärr har två sponsorer tackat nej till mig. Och jag har ingen ork just nu.

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
Svar till: Pyton
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">