Möten i Uppsala

Detta ämne innehåller 11 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  A 5 år, 2 månader sedan.

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 12 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #730 Svar

  A

  Hej!

  Jag har missbrukat sex och relationer i 10 år och precis förstått hur allvarligt mitt problem är… Jag är dessutom medberoende till missbrukande föräldrar sen jag föddes och har aldrig gått på vare sig medberoendemöten eller SLAA-möten, trots att jag borde. Men jag sade till mig själv att det kan aldrig vara försent att vilja förändras.

  Jag har både mailat och smsat till den kontaktinfon som fanns angående gruppen i Uppsala, men inte fått något svar…
  Jag vill väldigt gärna komma på möte så snart som möjligt, gärna imorgon (tisdag), är det någon som kan säga mig om det är okej att dyka upp?

  #731 Svar

  Tacksam tillfrisknare

  Det är bara att gå dit.
  SLAA är öppet för alla som vill sluta leva ut ett mönster av sex / kärleksberoende.
  Jag går inte på just den gruppen men jag vet att du kommer välkomnas!

  Du är modig som går på ditt första möte!
  Du kommer upptäcka att det är ”helt vanliga människor” som går på möten, och att det finns en lösning, en möjlighet att tillfriskna genom programmet!

  #732 Svar

  A

  Det är möten både tisdagar och torsdagar, kan man gå på båda eller måste man välja en? Jag tycker att en gång i veckan känns alldeles för lite…

  #733 Svar

  Tacksam tillfrisknare

  Du kan gå på hur många möten du vill!
  De enda möten du inte kan gå på är kvinnomöten (om du e man) eller mansmöten ( om du e kvinna).
  Men dessa möten är tydligt angivna.
  Om det inte står nåt sånt i infon om mötet så e det bara att traska dit!

  Själv går jag på 2 till 3 möten i veckan. Möten är en viktig del i mitt tillfrisknande.
  Kram

  #734 Svar

  A

  Tack för infon! 🙂

  #735 Svar

  A

  Jag är bara orolig eftersom att det varken svaras på mail eller sms. Jag vill inte gå dit och så kanske det inte är något möte, eller så är det flyttat till annan plats eller vad som helst… Jag är inte bra på att planera saker för om jag ställer in mig på något och det inte blir så blir jag så outhärdligt besviken och eftersom det är första gången så skulle det ju kännas bra att få någon slags bekräftelse på att det faktiskt är ett möte imorgon och att jag är välkommen…

  #736 Svar

  A

  Denna hemsida flyttades 17e maj och schemat för Uppsalagrupperna (plats, tid osv) har inte ändrats eller uppdaterats sen dess och jag tycker det är lustigt att det inte kommer några svar… Börjar känna mig uppgiven 🙁

  #737 Svar

  A

  Jag hittade en Google + sida från SLAA Uppsala där det står att möten är onsdagar och fredagar, ingen annan kontaktinfo, man kan maila via den, så provade det också. Inga datum för när den infon lades ut. Känner mig förvirrad och ledsen.

  #739 Svar

  A

  Nu har jag fått svar! Tänkte bara meddela det 🙂

  #740 Svar

  Jonas

  Hejsan A,

  vad bra att du har fått svar, semester och annat kan göra att det ibland tar lite längre tid. Känner du att du behöver mer möten så kan al-anon eller aca var alternativ. Stockholm har också bra slaa möten på helgerna (och vardagar) om du har tid och lust.

  Välkommen,

  J

  #741 Svar

  Tacksam tillfrisknare

  Härligt!
  Tänk på att alla email-adresser hanteras helt frivilligt av folk som gör service. Därför kan svarstider variera.
  Lycka till!

  #749 Svar

  A

  Tack för infon Jonas, men mitt problem med sex och relationer är djupare rotat än mitt medberoende, jag tror inte jag skulle få ut vad jag behöver av al-anon eller aca. Dessutom är det spelmissbruk min kära mor alltid dragits med, så inriktningen skulle inte bli rätt tror jag.

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 12 totalt)
Svar till: Möten i Uppsala
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">