Medberoende i kaos

Detta ämne innehåller 2 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  Ensam tjej 1 dag, 20 timmar sedan.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4654 Svar

  Madelene

  Jag famlar i mörkret, finner ingen väg ut. Så ensam i all kaos. Det var nu 1 1/2 månad sedan jag kom på min sambo med otrohet. Och inte bara otrohet utan ett sexberoende, tvångsmässiga handlingar som funnits hela tiden i vårt fina 2 åriga förhållande.

  Ju mer jag läser ju mer inser jag min egen problematik. Medberoende så det skriker om det.

  Jag vill så gärna kunna dela mina tankar och känslor med någon. En gemenskap som förstår vad jag går igenom. Någon att dela detta med.

  #4655 Svar

  Anonym

  Jag känner igen vad du menar, som anhörig står man utan färdväg. Traumatiserad och otrygg och vet inte hur man ska kunna sopa ihop sina spillror. Jag tror en kille här har namn på maillistor till anhöriga. Om du tittar runt i dem andra inläggen så tror jag det står om det.
  Vi kan bara förändra oss själva och inte andra, trots att vi tror det….och den tron går alldeles för långt. Vi tänker om vi bara blir snyggare, trevligare, mer äventyrslystna etc så vill de sluta men det kommer aldrig vara hjälpen….
  Kram

  #5016 Svar

  Ensam tjej

  Känner så igen mig Madelene. Jag skulle vilja ha kontakt med någon som är i samma situation. Känner mig så liten och ensam emellanåt.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
Svar till: Medberoende i kaos
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">