Kärleksberoende av en vän

Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  JF 4 år, 11 månader sedan.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #944 Svar

  JF

  Jag vill berätta vad hände mig i våras så jag trodde att jag hade funnit kärlek i Tyskland men visade var en alkoholist så jag avslutade hela efter 3 dagar. Då kom jag hem helt förstörd och berättade för nära vänner då jag fick bli beronde av en viss vän som jag har tittat på mest flestn gånger då började jag längta efter vän med sexuellt lust så jag höll en period och insåg jag inte att jag höll att skada vän. Tur att jag vaknade i tid innan sommaren och lyckades rädda vänskap. Nu har jag lärt mig sen sommaren… men går jag i mötena och prata allt med dem så det är skönt att varit inte ensam om. Jag ÖNSKAR mest att det fanns nån som förståndig och kärleksfull som kan stötta mig med styrkan. Inte lätt jaaaa jag berättade öppet per facebook att jag var sjuk i sexmissbruk. Tur att det fanns riktiga vänner som stannade kvar medan en del försvann som var inte riktiga… Bara jag vill ha mest vänskap först så kanske övergår till kärlek sen… Låt få se.

  #988 Svar

  JF

  Tack och lov att det finns riktiga vänner som stannade kvar vid min sidan. 🙂 så de vet redan idag som kommer att göra allt med att ge mig stöd o värme.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Kärleksberoende av en vän
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">