Hur vet jag?

Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  J 4 år, 11 månader sedan.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #984 Svar

  Ella

  Hej,

  Är en tjej på 30 år. Jag är förvirrad. Jag har provat OA, NA, AA, ACOA osv…. Jag har allt, jag är en beroende… Jag har trott att jag levt ett sunt liv de senaste 10 åren. Men konsekvenserna hopar sig. Mellan varje relation har jag levt fullkomligt galet. Psykologerna säger: Men det är väl inte så farligt? 🙁 Men jag mår inte bra. Jag känner mig ensam, förvirrad, desperat. Varje fredag och lördag samlas ångesten… och jag glömmer det jag bestämt mig för 3-4 dagar innan. Leva ensam, tills jag läker.
  Jag är trött på att ge bort mig själv… Jag är trött på tomheten. Jag är trött på sjuk porr… Jag vill vara frisk.
  Är det normalt att inte ha några manliga vänner? Att det känns som att de alla bara vill ligga eller ha mig till något… och jag kan heller inte låta bli. Jag vill ju också!? Eller? Är jag bara så sjuk av detta att jag övertygat mig själv om att jag vill? Ibland gråter jag… när jag har sex. Jag känner att jag gör mig själv illa. Jag mår illa av hur tjejerna behandlas i porren. Ändå kan jag inte låta bli… Hur vet man om det är sjukt?
  Hur vågar man gå till ett möte? Skamen? Kommer någon vilja ha något? Ska man leva i avhållsamhet? Hur gör man det?

  Förvirrad….

  #985 Svar

  J

  Hejsan Ella,

  tack för din delning, jag kände mig också väldigt förvirrad och hade mycket frågor innan jag kom till SLAA, jag hade också sprungit hos en mängd med psykologer och läkare, ingen kunde tala om för mig varför jag mådde så dåligt, det var först när jag såg en annan SLAA medlem tala om sina problem på TV som min pollett ramlade ner-jag var sexmissbrukare……..jag kände att jag inte hade något val än att prova något jag inte provat förrut, att gå på ett möte. Jag var nervös innan och hade en hel del förutfattade meningar om vilka som skulle vara där, jag tänkte mig ett gäng med snuskgubbar med trenchcoat, men så var det inte alls utan helt vanliga människor av båda könen och i alla åldrar. Jag kände mig på än gång trygg i gruppen och fick ett väldigt fint bemötande, jag blev en i gänget på en gång, det är mer en tre år sedan nu, mycket har hänt sen dess och jag mår mycket bättre i dag. På mötena kan du träffa andra med samma problem som du och du har möjligheten att ta rygg på andra kvinnor som har gått före. Du behöver inte må så här dåligt, SLAA erbjuder hjälp, välkommen!

  MVh

  J

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Hur vet jag?
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">