Förnekar allt

Detta ämne innehåller 2 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  Johan 5 år, 4 månader sedan.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #599 Svar

  Felicia

  Vi träffades för 8 år sedan, redan efter några månader upptäckte jag att han datade en annan, han slingrade sig ur det, jag va förälskad stannade kvar!
  Han jobbade delvis på annan ort, va ofta bortrest i arbete, jag kände ofta misstänksamhet men fick skulden att vara sjukligt svartsjuk! Jag va hemma med vårt första barn, vårt sexliv va trögt att ”få igång” efter barnfödsel….. Jag misstänkte att han fick tillfredsställelse på annat håll. Jag såg i vår gemensamma dator att porrsidor va besökta, chattforum och vid ett tillfälle kunde jag även läsa en konversation men det va så klart ”en kompis” som lånat datorn!!!

  Jag vet egentligen inte vad som fått mig att stanna kvar i denna relation som blev sämre och sämre, min sambo började konsumera mer och mer alkohol, enligt mina referenser har han alltid brukat mkt alkohol, men det eskalerade, nu va han uppe i 20 standardglas i veckan, kunde sitta ensam hemma och dricka en flaska rödvin för flera hundra kronor. Jag försökte ställe krav och ultimatum men då blev svaret ” stå ut eller flytta” … Då va jag gravid med vårt andra barn.
  Han jobbade numera inte på annan ort men var ofta borta på kvällar och nätter…. Mina misstankar om otrohet stärktes mer och mer men jag tror att han va fullt medveten om det och va skicklighet att dölja och förbereda. För 4 månader sedan beslutade vi att flytta isär . En månad senare får jag veta att han haft en relation i 18 månader, detta är nu bekräftat av kvinna i fråga medan mitt ex fortfarande förnekar till all otrohet. Mitt samtal med kvinnan bekräftade mycket av mina misstankar, hon var medveten om att jag fanns och att jag va gravid, men va förälskad och hoppades på ett liv med honom ( därför hon avslöjade allt) . Jag har fått veta att han alltid har påbörja en relation innan han avslutat sin gamla, nu vet jag oxå att han haft tillfälliga sexuella kontakter genom alla våra år, även emot denna kvinna som han haft sidan om mig i 18 månader. Han porrsurfar och har ett stort behöva av bekräftelse.

  Jag känner mig så klart djupt sviken, jag har fött hans två barn som han misskött genom sitt dubbelliv och sitt missbruk… Nu har jag och barnen flyttat, men vi ses, vi har ju två små barn, jag vill så hjärna hjälpa honom men han inser inte det själv, han förnekar allt och har inte gjort något alls. Hur ska jag få honom att erkänna, ta emot hjälp???
  Han lovar och svär om ” ditt och datt” men sanningen kommer och lovorden har ingen styrka, hur ska jag få honom att ljuga. Han säger nu att han ska söka hjälp, vill fokusera på att få en bra relation med barnen…. Men det händer inget!
  Jag vill hjälpa honom för våra barns skull.

  #601 Svar

  Felicia

  Förstår om ni inte reagerar på 20 standardglas, det ska stå 30, i perioder även 40/ v!!

  #622 Svar

  Johan

  Hej Felicia,

  Jag är tillfrisknande sexmissbrukare, och har alltså gått igenom processen där jag kommer till förståelse för hur mina anhöriga och vänner påverkades av min sjukdom. Kort sagt jag förstår din problematik till 100%.
  Därför säger jag dig detta. Du kan inte, med några som helst medel på denna jord få ditt ex att ändra sig eller ens uppfylla några av dina förhoppningar. Detta är något som enbart kan komma från honom själv, och det gör det för eller senare om gud vill. Kanske om en månad, kanske om två år eller kanske om 20 år – såvida han inte dör först.
  Du tycker säkert att detta låter väldigt hårt, tyvärr är det den bittra verkligheten vad gäller denna sjukdom. För dig finns bara en sak du kan göra, det är att släppa taget om ditt ex, se dig själv som en värdefull människa och börja lägga energi på att ta hand om dig själv och dina barn – utan tankar som blandar in ditt ex. Jag vet att det är svårt, du kan inte klara det ensam, men hjälp finns att få för dig som anhörig hos S-ANON (www.sanon.se)
  Ta hand om dig, det är du värd.
  Johan

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
Svar till: Förnekar allt
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">