Flyttad: Någon som känner igen sig?

Detta ämne innehåller 3 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  JohanN 5 år, 2 månader sedan.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #673 Svar

  gunilla e

  Hej jag har en förmåga att träffa män som är rädda för närhet och jag får inte det jag behöver utan känns som om jag får tigga Har inga problem med att visa eller prata om känslor, men får inte tillbaka eller får inte mina behov tillfredsställda Håller på att bryta upp från en relation, men det är för hundrade gången han lovar att han skall visa mig sina innersta känslor, men det händer inget Jag hoppas varje gång vi träffas att han har ändrat sig dumt nog och blir bara besviken och mår dåligt Kan inte stanna eller dra mig ur Någon som känner igen sig

  • Detta ämne redigerades 5 år, 2 månader sedan av  admin. Anledning: anonymisering
  • Detta ämne redigerades 5 år, 2 månader sedan av  admin.
  #685 Svar

  M

  Jag känner igen mig.. Jag drar mig till män som får mig att jaga och längta, Då jag vid ett tillfälle hade en sambo som gav mig hur mycket kärlek och bekräftelse som helst fick jag panik och flydde. Nästan så att jag inte tror på kärleken om den kommer i för stor dos. Helt galet!

  #725 Svar

  A

  Jag känner också igen det där. Klassiskt… Drar alltid till mig ”problemkillar”, som jag måste jaga. Och det gör mig galen. Men som M skrev, när jag träffar någon som ger mig kärlek och bekräftelse så drar jag. En del av missbruket, att inte acceptera att man är värd det som är bra. Det blir en omedveten strävan efter att alltid hitta någon som är lika trasig som en själv och det slutar alltid i katastrof.

  Jag har börjat att acceptera att jag inte är redo för ett förhållande. Hur mycket jag än vill finna kärlek, så kommer jag inte göra det, för jag är inte hel. När jag läker och finner min styrka så kommer det märkas utanpå och jag tror att jag kommer dra till mig rätt slags människor då. Hoppet finns.

  #755 Svar

  JohanN

  Hej Om man ständigt upprepar samma sak i en relation.. dvs Inte får kärlek. Är det då männens/kvinnans fel?
  Att vara kärleksmissbrukare innebär att vi kräver kärlek av andra!
  Det vi inte förmår är att GE rätt kärlek! Att visa ärligt vår skörhet.Bli ärliga med vad VI verkligen känner och har dolt för våra partners.
  VI tillhör den värsta sortens lögnare för vi vet inte ens om att vi ljuger för oss själv och andra…-DET ÄR ”SJUKDOMMEN”!!!!
  Istället lägger vi vårt problem på andra och blir predestinerade att göra om samma misstag igen….och igen….och igen
  I Steg 4 fyra gör vi en självransakan! Smaka på det.. Där får vi våra svar….om vi vill
  Med vänlig hälsning Johan N

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
Svar till: Flyttad: Någon som känner igen sig?
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">