Eskalering

Detta ämne innehåller 2 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  Erik 2 år, 1 månad sedan.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3118 Svar

  Anna

  Hej!
  Ska försöka beskriva situationen sakligt.
  Har alltid sökt bekräftelse och en känsla att duga. Har haft bra relationer som jag ändock lämnat utan större saknad. Haft ett bra samliv i relationerna. Har ändå under lång tid porrsurfat och kryddat min tillvaro med det. För ett pr sedan började jag äta antidepressiva mediciner då jag mådde uselt men var fortsatt
  fungerande. Är högpresterande med ett bra jobb och allt jag gör är intensivt och hektiskt. Märkte snabb effekt av medicinen vilket gjorde att lusten exploderade. Lusten är inte min utan sökandet och att få bekräftelse och upphetsning. Vill inget mer sen. Den relation jag hade då påpekade att jag borde ringa vprdcentralen och prata om min lust. Vilket jag gjorde. Doktorn gratuleradeade mig och tyckte jag skulle njuta. Relationen tog slut(mitt intresse) och jag har sökt och surfat på nätet. Botten är nådd och jag har sexmöten som jagbinte kan hantera så fort det är över. Det har tagit över mitt liv och jag har dragit mig undan familj och vänner. Åker på semester själv så vag får vara ifred med mitt missbruk. Söker på nätet och där ges rådet att ringa vårdcentralen. Orkar inte förklara för en inhyrd läkare som grattar till sexlusten. Hur gpr jag vidare?
  Kan inte se mig på möten då jag är välkänd i stan och har ett högt uppsatt jobb. Känns som att jag inte kan vara ärlog bland människor som känner igen mig. Har ett propert yttre och hög moral utåt. Allt har eskalerat de sista året( har ju funnits med länge) men känner mig trasig inombords för det jag gör.
  Hjälp

  #3122 Svar

  Alex

  Hej Anna!

  Du är inte ensam. Kom på möte även om det tar emot.
  I min erfarenhet så tog det emot riktigt mycket att gå på möte och berätta om min situation. Men det finns hjälp att få och i min erfarenhet är det värt mer att gå på möten än till läkare för på möten finns folk som varit genom exakt samma känslor av trasighet och maktlöshet som har tagit sig igenom det med hjälp av varann och programmet. Anonymiteten är en grundval i SLAA och något som jag upplever respekteras.
  Välkommen på möte!

  #3194 Svar

  Erik

  Hej Anna,
  Jag har haft liknande utmaningar. Hör av dig om du behöver mentalt stöd för att bryta destruktiva mönster alt. upprätthålla avhållshamhet, erik.moller3@outlook.com.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
Svar till: Eskalering
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">