Botten är nådd

Detta ämne innehåller 3 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  Mikael 1 år, 5 månader sedan.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3822 Svar

  Mikael

  Hej,

  Jag behöver hjälp. Under de sista månaderna har jag systematisk & utstuderat gått bakom ryggen på mina anhöriga och mig själv och använt sex som en flykt från det känslomässiga kaos jag gått igenom. Jag behöver komma i kontakt med terapeut eller psykolog som kan hjälpa mig samla ihop de sorgliga spillror som återstår av mig själv. Någon som kan hjälpa mig bearbeta, hjälpa mig återfå kontakt med mina känslor och hjälpa mig förstå att det inte är ”farligt” att känna.

  Finns det någon här från Skåneregionen som kan rekommendera lämpligt institut/vårdgivare. Kommunal/vanlig vård är såklart ett alternativ men har fått för mig att det borde finnas bättre alternativ?

  Tack för din hjälp!
  Mikael

  #3823 Svar

  Even

  Hej! Dbk.se har mottagning i Göteborg och Stockholm, så de är ju för långt bort men de borde veta vilka som finns närmre dig.

  #3828 Svar

  Niklas M

  Hej Mikael!

  SLAA har möten i Malmö, och om jag inte missminner mig även i Helsingborg. Gå på möte där!

  Du kan även mejla mig på niklas12steps@hotmail.com så kan jag skicka telefonnummer till andra i SLAA i Skåne.

  Vi som är med i SLAA är inte psykologer eller terapeuter. Vi jobbar med de 12 stegen som kommer från AA från början, och vi hjälper varandra att hitta ett nytt sundare liv.

  Bra att du söker hjälp. Lycka till!

  #3893 Svar

  Mikael

  Hej,

  Tack för tipsen! Kanske dyker upp på ett möte inom kort. Har viss erfarenhet från al-anon så jag inbillar mig att jag vet vad det handlar om även om fokuset är ett annat.

  //M

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
Svar till: Botten är nådd
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">