Behöver hjälp

Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  Andreas 1 år, 11 månader sedan.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3322 Svar

  Sara

  Hej.

  Vet inte vilket forum jag borde lägga detta i. Gör jag fel så är det ok att flytta. Jag är en 44-årig kvinna som skilde mig i maj i fjol. Före dess hade jag varit gift med 2 olika män. Totalt 20 år. Aldrig varit ensam sedan jag var 19. Jag var skräckslagen. Rädd att måsta vara ensam resten av mitt liv. Upptäckte snart sexchatter, där jag via lättklädda bilder lätt fick bekräftelse som blev som ett gift. Jag har i flera omgångar raderat min profil för att åter skapa en ny efter de män jag attraherat inte varit det jag hoppats på. Sitter nu med 6 st som vill ha mig sexuellt men inget mer. Jag har försökt säga att jag vill ha något annat men de blir så ledsna och jag sjunker åter ner i nån form av barmhärtighetsex. Jag har stängt av mina känslor för alla dessa utom 1 som är ett egoistiskt svin för det mesta men jag dras till dessa typer. Har ständig ångest för mitt beteende och vill hitta en man att leva med och inte dras till sex sidor och porr…. Är jag sexmissbrukare eller kärleksberoende?
  Jag får en kick av att söka nya partners men blir fort less.

  #3323 Svar

  Andreas

  Hej Sara!

  Om du har ett möte i närheten där du bor så är du varmt välkommen dit. Vi är kvinnor och män som har eller har haft samma utagerande symptom på sex och kärleksberoende som du har. Fråga efter om någon kan sponsra dig så du kan få veta mer om sjukdomen och hur vi tillfrisknar från en sjukdom som orsakat så mycket smärta för oss. .

  Om du inte har tillgång till ett möte nära dig så rekommenderar jag att ringa in till Distansgruppens möte som har möte nu på måndag klockan 20.
  Du behöver skicka ett mail till: distansgruppenslaa@gmail.com och be att få en kod för att komma in på mötet.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Behöver hjälp
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">