Återfall

Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  En sexuellt dysberoende 5 år, 4 månader sedan.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #526 Svar

  Lilja

  Ett år och tre månader, utan ångestdämpande sex, fyra år utan sinneförändrade substanser. Min högre Makt har ordnat det så att jag blev handikappad för drygt ett år sedan, detta har varit till stor hjälp, trodde att jag tillfrisknat.. efter operation börjar jag bli helt återställd, sedan dess har jag blivit lite grov i mun, tittar för länge..och idag djupdykning i garderoben efter klänningar ,åma mig framför spegeln..osv en besatthet som jag varit befriad ifrån så länge att jag trodde jag blivit av med eländet , läste även idag på en blogg om sjukdomen, :
  Kommer i skov, progressiv , dödlig, mm. Nu är jag förtvivlat rädd! Har även haft tanke på att återgå till en site, jag inte vill vara på…

  #572 Svar

  En sexuellt dysberoende

  Hej Lilja!
  Du är inte ensam. Jag är också sjuk i denna sjukdomen, och många andra med oss. Jag tillfrisknar en dag i taget genom att gå på möten, jobba i stegen och använda mina verktyg såsom att be och att ringa andra i programmet.
  Har du gått på ett möte nyligen? Det finns möten per telefon och skype också. Ta stöd i gemenskapen och be om hjälp! Jag önskar dig lycka.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Återfall
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">