Är det något fel på mig?

Detta ämne innehåller 2 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  Richard L 2 år, 10 månader sedan.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2333 Svar

  Jokke

  Jag var tillsammans med en tjej under två år aktivt, vårat förhållande avslutades ganska hastigt enligt min uppfattning men enligt henne så var det på gång under en längre tid. Jag såg aldrig att det var på gång och blev väldigt överraskad när ”nyheten” kom. Efter detta så har vi träffats till och från under 7 års tid och vi har varit med varandra som om vi fortfarande var tillsammans. Då jag och hon haft förhållanden på var sitt håll så har inte sexet varit något större bekymmer (trodde jag).
  Nu när vi börjat träffas mer frekvent (dagligen) då vi båda är utan pojk/flickvän så har problem visat sig. Jag blir deprimerad och arg när vi inte har sex under tre, fyra dagar. Eftersom att jag vill spendera all min lediga tid med henne så finns inte tillfällena som jag kan ”ta hand om mig själv”, och när tillfällen dyker upp så känner jag mig väldigt smutsig. Jag har väldigt svårt att prata om detta problem med henne då jag inte vill pressa henne till någonting hon inte vill. Vi har öppna samtal om att jag ska vara med andra då hennes lust inte är lika intensiv som min, men då jag försöker knyta kontakt med någon annan så mår jag bara ännu sämre.
  I skrivande stund så har vi haft en kväll med mycket vin och prat om sex som triggar mig något oerhört. Hennes små inviter och beröringar får mig att nästan hoppa ut genom fönstret om det inte blir av. Vi somnar ihop i sängen men jag vaknar flertalet gånger under natten av att jag är på henne och tafsar/smeker henne i sömnen. Vid uppvaknandet så känner jag en skam i kroppen som övergår i depression. Så nu sitter jag här, dricker upp resterna från boxen, funderar på att ta mina prylar och försvinna, som att jag inte varit här eller funnits över huvud taget. Bara tanken på att inte vara med henne sexuellt tär på mig inifrån, tanken på att avsluta våran relation får mig att vilja hoppa framför tåget.

  Har jag ett problem eller är det såhär killar i sena 20 års åldern ska känna?

  #2335 Svar

  Sebastian

  Ingen annan kan säga om du har ett problem eller ej. Den insikten behöver komma innefrån en själv. Men jag rekommenderar varmt att gå på SLAA möten och se om du kan finna nått matnyttigt till din frågeställningen.

  #2346 Svar

  Richard L

  Hej Jokke,

  Jag heter Richard och är en frisk sex och kärleksberoende.
  Jag är medlem av Malmögruppen sedan 2004. Jag har arbetat igenom dem 12-stegen med en sponsor och tillfrisknat. Jag arbetar aktivt med att hjälpa andra igenom stegen till frihet.

  Ditt inlägg beskriver en sex och kärleksberoende och av egen erfarenhet så fans det ingen väg ut för mig än genom dem 12-stegen. Vårt missbruk är förödande och förstör våra liv. För en riktig missbruk är den här sjukdomen fortskridande och blir aldrig bättre bara sämre.

  Om du vill prata så kan du maila mig

  richard.12steps@gmail.com

  Välkommen
  Richard L

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
Svar till: Är det något fel på mig?
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">