Abstinens

Detta ämne innehåller 4 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  Sara 4 år, 10 månader sedan.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #773 Svar

  A

  Jag är sex- och kärleksberoende. Nykter sen 12 dagar. Kom hem för en stund sen efter att ha varit på jobb och sen haft möte med gemenskapen. Har varit en bra dag, men känt mig tung, otillräcklig, en känsla av bomull i huvudet. Illamående. Känt mig glad på insidan men inte kunnat ge uttryck för det i kroppsspråk eller ansiktsuttryck. Pratat knappt utan att röra läpparna, liksom sammanbiten.

  Jag vill absolut inte träffa någon man och bli ”förälskad”, för jag vill bli friskare. Jag har en evighet kvar att gå innan jag ens är redo att tänka på att träffa någon på det viset och jag har accepterat det. Men… nu när jag sitter här hemma själv, så smyger sig den där förbaskade tomheten på. Den som bara kan fyllas av en annan människa och dämpas tillfälligt av sex, som efteråt bara gör hålet som tomheten befinner sig i, större. Plötsligt känner jag mig skör, obekräftad, värdelös. Slår bort tankarna, försöker tänka på något annat. Ber om styrka att kunna vara nykter i åtminstone en timme till.

  Det känns som att något dör i mig och jag hoppas innerligt att det är sjukdomen som äts upp av den här styrkan och hoppet som jag har funnit. Håller på att bli tokig.

  #774 Svar

  En i gemenskapen

  Hej A,

  tack för din delning, jag känner med dig, abstinensen är något vi alla måste gå igenom, den vara inte för evigt och det finns något finare på andra sidan, häng kvar en timme i taget.

  Ta hand om dig,

  En i gemenskapen.

  #784 Svar

  Nina

  *Läst*

  Skänker hopp och styrka!

  #928 Svar

  JF

  Jag går genom det nu så det är tufft… Att gå och tomt inuti… men kämpar att göra livet mer roligare.
  Du är inte ensam !

  Kramar

  #1030 Svar

  Sara

  Hej.
  Jag arbetar i ett annat 12-stegs program… Men visst är jag Sex & Kärleks-Beroende (också)! Sjukdomen, för mig, handlar om sätt att stänga av mina känslor… Fly. Och det har jag gjort hela mitt liv. Flytt.
  Jag TRODDE att jag letade efter – sökte – Den Stora Kärleken…
  Men sen, varje gång jag hamnade i en relation saboterade jag det MYCKET EFFEKTIVT själv…
  Jag klarade inte ens av att *vara nära* under Sexet. Eftersom jag hade aldrig sex med mina pojkvänner. Jag hade sex med mina destruktiva fantasier. Pojkvännerna blev, sig själva ovetandes, mänskliga dildos. Så långt ifrån varandra…

  Nu lever jag ensam. Försöker leva även utan själv-sex. Men det är svårt. Men jag VILL tillfriskna!!!

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
Svar till: Abstinens
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">